Liga Campionilor: Se vor inscrie multe goluri in Ludogoret - Arsenal?

Luni, 31 Octombrie 2016, ora 14:43
2493 citiri
Liga Campionilor: Se vor inscrie multe goluri in Ludogoret - Arsenal?

Liga Campionilor la fotbal revine la mijlocul acestei saptamani cu meciurile "in oglinda" fata de partidele disputate acum doua saptamani. Runda de marti, 1 noiembrie, programeaza jocurile din Grupele A, B, C si D.

Arsenal Londra se tine bine in Premier League, dar si in Liga Campionilor. Deplasarea din Bulgaria este una inedita. Arsenal este a doua grupare engleza care aterizeaza la Sofia, dupa Liverpool, pentru un joc din grupele Ligii.

Bulgarii promit sa incaseze mai putin de 6 goluri, cate au reusit "tunarii" sa dea in tur. Dar, daca nu ii credeti pe cuvant pe Moti si pe Keseru, puteti miza impotriva lor. Un pronostic ca se vor marca peste 6,5 goluri in meciul Ludogoret - Arsenal are cota 16, la casa de pariuri online Unibet.

Cutremurul din Italia s-a simtit pana la Napoli, oras a carui echipa care a pierdut si in Serie A, 1-2 cu Juventus Torino. Cei de la Napoli, liderul Grupei B, sunt suparati pe turcii de la Besiktas, dupa acel 3-2 din Italia si le-au promis un marcaj strict camerunezului Vincent Aboubakar si portughezului Ricardo Quaresma. "Vulturii negri" sunt insa redutabili acasa, au castigat 13 din ultimele 14 meciuri, in campionatul intern.

Barcelona se duce la Manchester si nu va avea viata usoara. City este neinvinsa pe teren propriu de 7 jocuri europene si nu a primit gol din decembrie, in fata adversarilor de pe continent.

Legaturile "cetatenilor" cu Barcelona nu se leaga doar de antrenorul Pep Guardiola si de directorul Aitor Begiristain. "Asistentul" lui Pep, Mikel Arteta, si-a inceput cariera la academia Barcelonei, dar a plecat la PSG la varsta de 18 ani.

Calcule putine si simple in Grupa D. Atletico Madrid are meci facil cu Rostov, pe "Vicente Calderon". Pe spanioli ii sperie doar atacantul ecuadorian Christian Noboa, care era la Rubin Kazan pe 20 octombrie 2009, cand rusii au batut-o cu 2-1 pe FC Barcelona, in grupele Ligii Campionilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
Conform datelor anunțate la 17 aprilie de INS, pentru februarie 2024, cifra de afaceri din industrie (piaţa internă şi piaţa externă), a crescut față de luna ianuarie cu 11,7%, și cu 8,2%...
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi, prin urmare, ”a fost validat...
#cote pariuri Liga Campionilor, #Liga Campionilor meciuri pariuri , #Liga Campionilor