Guardiola nu a uitat de seici dupa calificarea in finala Ligii Campionilor

Miercuri, 05 Mai 2021, ora 08:56
6505 citiri
Guardiola nu a uitat de seici dupa calificarea in finala Ligii Campionilor
Josep Guardiola FOTO Machester Evening

Dupa mai multe tentative esuate, Manchester City s-a calificat in sfarsit in finala Ligii campionilor.

La finalul partidei, antrenorul spaniol Josep Guardiola a impartit multumirile, iar printre primii amintiti au fost oamenii cu bani din Abu Dhabi.

"As vrea sa imi exprim un gand pentru jucatorii care nu au evoluat in aceasta seara, pentru staff-ul si oamenii din Abu Dhabi, care ne-au ajutat sa ducem clubul la nivelul urmator, pentru atat de multi jucatori care au evoluat la City in trecut, datorita lor suntem astazi aici. Am scos din competitie o echipa care a eliminat pe Barca si Bayern in rundele anterioare. Am suferit mult. Am jucat mai bine in a doua repriza si este o victorie foarte mare pentru noi", a spus Pep.

Guardiola despre...

Suporteri. A fost ciudat sa joc un astfel de joc fara public. Este o realizare, dar fanii nostri ar fi trebuit sa fie acolo. Clubul apartine oamenilor. Noi, trecem, suporterii raman. Trebuie sa fie foarte mandri. Am apreciat cu adevarat prezenta lor in aceasta seara, chiar daca nu erau in tribune.

Teren. Am cerut ca grindina sa fie curatata la pauza.

Capitanul Fernandinho. Incredibil... Am schimbat putin echipa pentru a sustine mai bine apararea. E si ziua lui. Ce cadou! A fost un capitan extraordinar, a jucat foarte bine.

Meciul cu PSG Aceasta finala valideaza munca din ultimii patru ani. A ajunge la finala este atat de greu. Trebuie sa fii calm, sa stii sa suferi, sunt vremuri proaste. Este un sezon fantastic si ne meritam locul in finala. Parizienii sunt foarte competitivi, nu renunta si sunt obisnuiti sa castige. Am ramas calmi. Detaliile, eventual cartonasele rosii, sunt cele care decid meciurile. Posesia? Au primit mingea, noi am primit-o in a doua repriza. Am schimbat lucrurile in a doua repriza, ne-am descurcat mai bine. Este intotdeauna un risc, fundasii lor au jucat foarte sus, a trebuit sa ne adaptam.

Riyad Mahrez. Este un mare talent, este mereu prezent la meciurile mari. Este un jucator fantastic. Jucatorii sunt judecati dupa meciurile mari si ii plac astea. Primul gol a fost magnific, o lovitura din dreapta. Al doilea a fost foarte frumos si el. El a inscris trei din patru goluri in cele doua meciuri, felicitari pentru el!".

City va intalani in finala invngatoarea din disputa Chelsea - Real Madrid (1-1 in tur), care se joaca in aceasta seara de la ora 22.00.

De ce va alege vedeta lui PSG să joace pentru Real Madrid. Brazilianul Ronaldo a explicat totul
De ce va alege vedeta lui PSG să joace pentru Real Madrid. Brazilianul Ronaldo a explicat totul
Presa din Spania a dezvăluit că Real Madrid vrea să-l aducă pe Kylian Mbappe fără să fie afectate posturile celorlați jucători. "Kylian știe că, fiind la Real Madrid, îi va fi mult...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Liga Campionilor, #City, #psg, #guardiola , #stiri Champions League
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
"City va intalani in finala invngatoarea din disputa Chelsea - Real