Cele mai interesante idei de pariere pentru Real Madrid - Atletico Madrid, semnalate de Ilie Dumitrescu

Advertorial
Joi, 26 Mai 2016, ora 15:39
9056 citiri
Cele mai interesante idei de pariere pentru Real Madrid - Atletico Madrid, semnalate de Ilie Dumitrescu

Validand inca o data motto-ul "de la jucatori, pentru jucatori", agentia de pariuri sportive online Unibet a publicat pe canalul sau de YouTube o analiza realizata pentru clienti de catre ambasadorul de brand in Romania - fostul mare fotbalist Ilie Dumitrescu - cu privire la Finala UEFA Champions League 2016.

Pariorii pot astfel sa profite de anumite date statistice, incercand sa obtina castiguri in urma partidei dintre Real Madrid si Atletico Madrid, care se joaca la Milano pe 28 mai, de la ora 21:45.

Atletico va incepe jocul cu gandul la marele trofeu, dupa ce le-a eliminat succesiv pe Barcelona si Bayern Munchen, doua mari favorite, crede Ilie Dumitrescu.

Cota pentru situatia in care Atletico ar castiga competitia este 2,10. Totusi, si Real Madrid are un cuvant "greu" de spus. Cu vedete de top, Real isi doreste sa repete succesul din 2014. Atunci, Atletico a fost insa la un pas de castigarea trofeului, caci a condus cu 1 la 0 pana in minutul 93.

"Real Madrid si Atletico sunt doua echipe puternice, dar cu strategii de joc diferite. Elevii lui Zidane exceleaza pe faza ofensiva, avand in Ronaldo, Benzema si Bale un trio cu adevarat galactic. De cealalta parte Simeone a dus organizarea defensiva la rang de arta, blocand superstarurile Barcelonei si ale lui Bayern. Din confruntarea celor doua strategii va rezulta o lupta grea, pe alocuri apriga, care ar putea dura peste 90 de minute", spune Ilie Dumitrescu.

Cota la Unibet pentru o Finala UEFA Champions League 2016 cu prelungiri este 3,20.

"Am spus ca Real Madrid este o echipa ofensiva, dar si in aparere sta la fel de bine. Daca analizam cifrele, trupa lui Zidane nu a incasat niciun gol in 10 partide din cele 12 jucate in Liga Campionilor", adauga ambasadorul de brand al agentiei de pariuri sportive Unibet, semnaland cota de 2,65 pentru ipoteza in care Real Madrid nu primeste niciun gol la Milano.

Ramane de vazut daca ofensiva lui Atletico va reusi sa ii surprinda pe rivali, asa cum s-a intamplat in ultimul meci direct din campionat (castigat cu 1-0 de Atletico chiar pe Santiago Bernabeu).

De cealalta parte, un gol este asteptat de la Cristiano Ronaldo (cota 2,65 la Unibet). Si nu orice gol, ci unul care il va aduce pe acesta in postura de a egala recordul de goluri marcate intr-un sezon de Champions League - record pe care tot el il detine.

Desigur, exista si posibilitatea ca recordul sa fie depasit, daca atacul lui Real Madrid va functiona "ca la carte". Mai trebuie mentionat ca Ronaldo a contribuit activ la 74% din totalul golurilor inscrie de Real in acest sezon al Ligii Campionilor.

"Real - Atletico este un derby spaniol din care s-au consumat zeci de episoade. Cele doua mari rivale se cunosc in cel mai mic detaliu, de la antrenori, la jucatori si la conducatori. In 3 din ultimele 4 meciuri directe am avut parte de un scor alb dupa prima treime de joc. Acest scenariu s-ar putea repeta si la Milano", mai subliniaza Ilie Dumitrescu, indicand cota 1,74 propus de Unibet pentru scor 0-0 pana cel putin in minutul 29:59.

Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timişoara, că dă asigurări că că avem un plan pentru ca, până la sfârşitul anului, să avem o...
#pariuri finala Champions League, #cote finala Champions League, #pariuri Unibet Champions League , #Liga Campionilor