Bayern si Real Madrid, favorite in meciurile de miercuri seara in Liga Campionilor

Miercuri, 15 Februarie 2017, ora 16:00
2854 citiri
Bayern si Real Madrid, favorite in meciurile de miercuri seara in Liga Campionilor
Foto: uefa.com

Bayern Munchen - Arsenal si Real Madrid - Napoli sunt duelurile de miercuri seara programate in optimile Ligii Campionilor.

Conform cotelor de la casele de pariuri, gazdele sunt favorite, insa exista multe alte optiuni de pariere cu mari sanse de reusita. Ilie Dumitrescu, in calitate de Ambasador Unibet, a comentat recent intr-o analiza video aceste doua meciuri, oferind ponturi interesante pentru pasionatii de pariuri online.

"Duelurile dintre Bayern si Arsenal au fost intotdeauna spectaculoase. In cele 10 intalniri directe din Champions League s-au inscris in total 28 de goluri, ceea ce inseamna o medie de 2,8 goluri pe meci. Si forma actuala a celor doua formatii ne da un indiciu despre numarul posibil de goluri in meci. Bavarezii au o medie de 3,2 goluri in ultimele 5 jocuri de pe Allianz Arena, in timp ce tunarii au o medie de 3 goluri pe meci in ultimele 5 deplasari", explica Ilie Dumitrescu, introducand astfel pariul pe situatia in care se consemneaza peste 2,5 goluri pe meci - cota 1,57 pe unibet.ro.

Chiar si pariul clasic pe "1" (cota 1,55) in cazul scorului final este unul foarte atractiv in cazul meciului de la Munchen. Bayern este intr-o forma excelenta, ceea ce nu se poate spune si despre Arsenal, care a aratat adesea slabiciuni in defensiva in Premier League. "Bayern este marea favorita in jocul cu Arsenal. Pana acum, nemtii i-au eliminat pe englezi de 3 ori in optimile Champions League - in 2005, 2013 si 2014. Bayern are 15 victorii consecutive acasa in Liga Campionilor, ceea ce reprezinta un nou record al competitiei", puncteaza Expertul agentiei de pariuri online Unibet.

Daca analizam statisticile, bilantul celor 10 meciuri dintre Bayern si Arsenal in UEFA Champions League inclina de asemenea spre nemti: Bayern a castigat de 5 ori, iar Arsenal doar de 3 ori, celelalte doua meciuri terminandu-se la egalitate.

Real Madrid, castigatoarea sezonului precedent al Ligii Campionilor, a inregistrat 8 victorii consecutive pe teren propriu, pana la remiza cu Borussia Dortmund (scor 2-2). De cealalta parte, Napoli a pierdut o singura data in ultimele 7 deplasari in Europa, deci este si ea o forta ofensiva. Ilie Dumitrescu sugereaza un pariu pe situatia in care Real Madrid se impune miercuri seara, dar Napoli marcheaza cel putin o data - cota 2,90 pentru aceste doua conditii indeplinite.

"Va fi o confruntare intre o echipa redutabila pe teren propriu si o formatie italiana ambitioasa, care se descurca foarte bine in deplasare. Daca luam in calcul experienta celor doua formatii la un asemenea nivel, Real are totusi prima sansa, dar Napoli este capabila sa inscrie pe Santiago Bernabeu", explica fostul international roman.

Acesta propune in plus si pariul pe faptul ca, dupa pauza, se marcheaza peste 1,5 goluri (cota 1,72): "Ultimul pariu pe care vi-l supun atentiei este inspirat de statistica. Pentru ca intram in faza eliminatorie a Ligii Campionilor, fiecare echipa isi va dori sa marcheze cat mai mult, pentru ca fiecare gol va conta in ecuatia calificarii". In ultimul sezon al Ligii Campionilor, ambele echipe au marcat mai mult in repriza a doua: Real 55% din goluri, Napoli 72%.

REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER, partidul condus de fostul premier Dacian Cioloș, anunță că a trimis o invitație la dialog colegilor de la USR, PMP și Forța Dreptei, filialele din București, în vederea găsirii...
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
Preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a declarat joi, 28 martie, la Bistriţa, că a avut consfătuiri cu 30 de formaţiuni politice neparlamentare, cu care ar urma să...
#pariuri meciuri Champions League, #Liga Campionilor program meciuri , #stiri Champions League