Seful Cailor Ferate Germane: Nu suntem interesati de CFR Marfa

Luni, 09 Martie 2015, ora 18:51
2707 citiri
Seful Cailor Ferate Germane: Nu suntem interesati de CFR Marfa

Seful Cailor Ferate Germane (Deutsche Bahn), Rudiger Grube, a declarat luni ca societatea pe care o conduce nu este interesata sa participe la privatizarea CFR Marfa.

Potrivit CEO-ului Deutsche Bahn, compania se axeaza in momentul de fata pe o crestere organica, nu pe achizitii, arata Mediafax.

"Suntem o companie foarte mare, nu este nevoie in acest moment de achizitii suplimentare. In prezent, ne concentram pe o crestere organica", a precizat Grube, la Bucuresti, intrebat daca privatizarea CFR Marfa starneste interes pentru societatea germana.

Privatizarea CFR Marfa: "E ca la domnisoare - nu e cand si-a propus sa se marite, ci cand vrea unul s-o ia"

Rudiger Grube a mentionat ca posibilele achizitii depind de oportunitatile pietei, iar grupul german este bine pozitionat in Romania, nefiind necesare preluari in momentul actual.

Seful Deutsche Bahn a mai spus ca nu poate face o evaluare legata de performantele CFR Marfa, pentru ca nu are la dispozitie cifrele. Totusi, acesta a subliniat ca o companie are nevoie de calitate, imbunatatiri constante si profitabilitate pentru a fi atractiva in ochii investitorilor.

Grube a luat parte luni la inaugurarea sediului Centrului de Contabilitate Deutsche Bahn pentru Europa la Bucuresti, intr-o cladire din interiorul Hermes Business Campus, situat in Pipera.

Premierul Victor Ponta a declarat recent ca Ministerul Transporturilor intentioneaza sa reia procesului de privatizare a companiei CFR Marfa.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#privatizare CFR Marfa, #Deutsche Bahn CFR Marfa, #Cai Ferate Germane CFR Marfa , #privatizare