Vezi ce echipe ar putea intalni CFR Cluj in grupele Ligii Campionilor

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Joi, 26 August 2010, ora 12:30
1694 citiri
Vezi ce echipe ar putea intalni CFR Cluj in grupele Ligii Campionilor

Campioana Romaniei, CFR Cluj, isi va afla joi seara adversarele din grupele Ligii Campionilor. Site-ul Ziare.com va prezinta variantele pe care le au ardelenii la tragerea la sorti.

Ca de fiecare data, exista 3 variante: o grupa extrem de dificila, una medie si una abordabila.

Cea mai grea grupa

Daca vor avea ghinion, cei de la CFR ar putea ajunge intr-o grupa de foc, mai ales ca formatii ca Real Madrid, AS Roma sau Sahtior nu au "prins" urna capilor de serie.

Astfel, o tragere la sorti cu ghinion ar insemna ca formatia din Gruia sa fie in grupa cu campioana Europei, Inter Milano, sau cu puternicele grupari britanice manchester United sau Chelsea. Din urna a doua ar putea veni Real Madrid iar din cea de-a treia Tottenham sau Ajax.

Iata cum arata cea mai dificila grupa:

Inter Milano

Real Madrid

Tottenham

CFR CLUJ

Grupa medie

O grupa nici dificila, insa nici imposibila ar putea fi una cu Olympique Lyon din urna capilor de serie, Sahtior, Benfica sau Valencia din urna doi si Panathinaikos sau Glasgow Rangers din urna a treia.

Iata cu ar putea arata grupa:

Lyon

Sahtior/ Benfica

Rangers

CFR Cluj

Grupa abordabila

Exista si varianta fericita, a unei grupe din care clujenii se pot califica chiar in optimile Ligii Campionilor, performanta nereusita de vreo formatie din Romania pana acum.

AC Milan pare cea mai accesibila echipa din urna capilor de serie, una careia "feroviarii" din Ardeal ar putea sa-i ia macar un punct. Din urna a doua, cea mai buna varianta este fosta echipa a lui Daniel Niculae, AJ Auxerre, grupare care nu are anvergura "granzilor" din Franta, Lyon sau Marseille.

Si in a treia urna exista destule grupari de care cei de la CFR pot trece, FC Basel sau FC Copenhaga fiind nume care nu sperie.

Iata cum ar putea arata grupa:

AC Milan

Auxerre

FC Copenhaga

CFR CLUJ

Vezi urnele pentru tragerea la sorti a grupelor Ligii Campionilor

Tragerea la sorti a grupelor Ligii Campionilor va avea lov joi, de la ora 19.00, si va fi transmisa in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, joi, 25 aprilie, că protocoalele semnate de PSD cu PNL pentru candidaturi comune la primăriile de sector şi la Primăria...
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
#CFR Cluj Liga Campionilor, #tragere sorti grupe Liga Campionilor, #adversari CFR Cluj Liga Campionilor , #stiri CFR Cluj