Reactii dupa infrangerea suferita de CFR Cluj cu Manchester United

Miercuri, 03 Octombrie 2012, ora 07:25
3737 citiri
Reactii dupa infrangerea suferita de CFR Cluj cu Manchester United

Campioana Romaniei, CFR Cluj, a fost invinsa, marti seara, de Manchester United in grupele Champions League, scor 1-2.

Iata primele reactii dupa meciul din Gruia:

Ioan Andone: "N-am stiu sa gestionam momentul"

"Golurile lor au fost date pe greselile noastre. Ne-au dominat, sunt o echipa buna, au fost mai proaspeti, dar nu am stiu sa gestionam momentul. CFR nu s-a retras, dar a iesit Sougou si nu am mai avut forta. S-au facut greseli, i-am spus lui Rada la final unde a gresit.

Chiar speram la un rezultat pozitiv. Manchester a pus presiune si usor-usor am inceput sa gresim. Ne-au impins in careu si acolo orice mica greseala te costa. Nea Ando mi-a reprosat pozitionarea de la golul 2, dar cred ca daca intram cu 1-0 aveam sansa unui rezultat mare. Au demonstrat ca si ei pot marca cu noroc", a declarat Andone la TVR 1.

Iuliu Muresan: "N-ai ce sa faci in fata unui fotbalist ca Van Persie"

"Sougou este un jucator determinant pentru noi, cred ca i-ar fi tinut mai mult pe cei de la Manchester in jumatatea lor. Nu ai ce sa faci in fata unui fotbalist ca Van Persie, de asta a costat atatia bani. Am avut si noi ocaziile lui Cadu si Bastos, de aceea cred ca am fi putut scoate macar un egal, cu putin noroc. Regretam ca am pierdut. Felgueiras a incercat sa iasa la faza golului doi, dar numai jucatorii mari ca Van Persie reusesc sa inscrie de acolo.

Bastos a trimis bine cu capul in final, dar De Gea a fost exact, din pacate pentru noi. Este foarte greu sa joci in fata unei echipe ca Manchester United, desi am alergat mai mult ca ei si la ocazii am fost in echilibru. Imi pare rau ca a iesit si Kapetanos, cu el si cu Sougou pe teren mai dadeam un gol si ii era mult mai greu lui Manchester. Acum, nu ne mai intereseaza decat meciul cu Steaua", a declarat presedintele Iuliu Muresan la Digi Sport.

Arpad Paszkany: "Totul s-a stricat dupa iesirea lui Sogou"

"In aceasta partida orice se putea intampla, iar cu putina incredere puteam scoate un rezultat bun. Totul s-a stricat dupa iesirea lui Sougou, suntem dependenti de el, nu am mai avut consistenta la mijloc dupa ce el a parasit terenul. Nu ne putem compara in mod realistic cu Manchester United, pentru ca ei au jucatori mai valorosi decat integ lotul nostru. S-ar putea ca rezultatul acesta sa fie bun pentru noi, pana la urma, in conditiile in care Braga a invins la Galata. Daca facem un rezultat bun si in Turcia, atunci putem spera la primavara europeana. Un egal sau o victorie la Istanbul ar fi foarte importante pentru clasamentul final", a afirmat si patronul Arpad Paszkany la Digi Sport.

Dumitru Dragomir: "Dumnezeule, ce sansa am ratat!"

"CFR are echipa buna, dar joaca mai bine in deplasare. Astazi le-a iesit repede cel mai bun jucator, Sougou, iar Bjelanovic a fost mana moarta. Au jucat in noua cu el pe teren. Astazi CFR a pierdut pe mana portarului. Sunt atat de suparat... puteam castiga astazi. Sa vedeti ce meci va fi la Cluj cu Braga, CFR are probleme acasa. Doamne Dumnezeule, ce greseala! Trebuia sa luam un punct astazi... Ce cauti, ma, tu la opt metri de poarta. Ma doare pentru ca nu am mai avut o asa sansa sa batem si am ratat-o", a opinat Dumitru Dragomir la Sport.ro.

CFR Cluj, invinsa la limita de Manchester United in Liga Campionilor

CFR Cluj a pierdut, scor 1-2, intalnirea jucata marti seara, pe teren propriu, cu Manchester United, in Grupa H a Ligii Campionilor.

C.F.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#CFR Manchester Liga Campionilor, #CFR invinsa Manchester United, #reactii CFR Cluj Manchester , #Champions League