Ce spune antrenorul de portari de la CFR Cluj care a umilit-o pe FCSB

Duminica, 29 August 2021, ora 23:52
4882 citiri
Ce spune antrenorul de portari de la CFR Cluj care a umilit-o pe FCSB
Cristi Moldovan. Captura video / Digisport

Cristian Moldovan, membru al staff-ului echipei CFR Cluj, a declarat că s-a consultat cu tehnicianul Dan Petrescu pentru a pregăti derbiul cu FCSB. Petrescu ar urma să-i ia locul lui Marius Şumudică la conducerea tehnică a campioanei României.

"A fost foarte complicat să pregătim această partidă. Când am văzut şi condiţiile meteo am zis că toate sunt împotriva noastră, că o să ne fie foarte greu. Băieţii au fost minunaţi, caractere incredibile, cu ei trebuie să vorbiţi, nu cu mine. M-am consultat cu Dan Petrescu, m-am consultat cu altă lume, cu prieteni, ne-am ajutat împreună cu cine a putut să ne dea un sfat şi a ieşit bine.

Eu le-am spus de spirit, de atitudine, cum intrăm în teren, mentalitatea de învingători, sunt campioni doar împreună. Am încercat să le transmitem şi plăcerea de a juca fotbal, pentru public, care a fost alături de noi încă de la încălzire. A fost totul perfect în seara asta. (n.r. - dacă poate cineva să învingă CFR) Cu siguranţă, sunt echipe mult mai bune ca noi, dar nu ştiu dacă sunt în campionatul nostru, nu cred.

Avem un moment bun acum, în campionat. (n.r. - dacă era mulţumit cu un egal) Sincer, da! Azi a fost CFR o echipă bună, băieţii au jucat incredibil", a declarat Moldovan, tehnician de portari la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

El a fost antrenorul principal la această partidă după plecarea lui Marius Șumudică.

CFR Cluj a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (1-0), echipa FCSB, în etapa a VII-a a campionatului naţional Liga I. După demiterea lui Marius Şumudică, antrenor principal al gazdelor la acest meci a fost tehnicianul de portari Ovidiu Ceclan.

Au marcat: Omrani '30, Sigurjonsson '56, Deac '67, Alibec '73 (p) / I. Stoica '90.

După acest rezultat, CFR Cluj are 21 de puncte, numărul maxim posibil. FC Rapid, cu 16 puncte, ocupă locul al doilea, iar FC Botoşani, pe al treilea, cu 14 puncte.

FCSB se află pe locul 7, cu nouă puncte.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj după partida pierdută cu Corvinul Hunedoara în Cupa României. Acesta a aruncat câteva înțepături către Nelu Varga după eșecul drastic cu cei de la...
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Tehnicianul echipei Farul, Gheorghe Hagi, a declarat vineri seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 5-1, că jucătoriii săi au făcut o partidă perfectă. ”Un meci perfect. Tot ce am...
#CFR Cluj FCSB, #CFR Cluj victorie Liga 1, #dan petrescu, #CFR Cluj , #stiri CFR Cluj