Conducerea lui CFR Cluj reactioneaza dupa informatiile din ultima perioada

Vineri, 08 Mai 2020, ora 15:00
7620 citiri
Conducerea lui CFR Cluj reactioneaza dupa informatiile din ultima perioada
Foto: cfr1907.ro

Conducerea lui CFR Cluj a reactionat, vineri, dupa informatiile aparute in ultima perioada.

Astfel, oficialii gruparii din Gruia au negat informatia conform careia presedintele Marian Copilu ar fi fost indepartat din club si au tinut sa-i raspunda secundului Alin Minteuan.

"Ca urmare a ultimelor articole aparute in mass-media referitoare la activitatea clubului nostru, conducerea FC CFR 1907 Cluj doreste sa faca urmatoarele precizari:

Asa cum bine stiti, Romania se afla sub stare de urgenta pana in 15 mai 2020. Cu totii am respectat in aceasta perioada restrictiile impuse de catre autoritati si fiecare dintre noi si-a dedicat mai mult timp familiei si sanatatii proprii.

Chiar si in acest context, conducerea FC CFR 1907 Cluj a muncit pentru bunul mers al clubului nostru si munceste in continuare, chiar daca nu fizic, de la birou.

Referitor la articolele aparute in mass-media privind situatia lui Marian Copilu, dorim sa mentionam urmatoarele:

Marian Copilu face parte in continuare din familia noastra, chiar daca nu se afla fizic la Cluj-Napoca. In aceste momente trece prin niste probleme personale, dar dupa ce le va depasi, iar starea de urgenta ii va permite deplasarea fara restrictii intre orase, ni se va alatura la Cluj-Napoca.

Referitor la articolul aparut despre Dan Petrescu in care se spune ca a 'confiscat' clubul, dorim sa mentionam urmatoarele:

Dan Petrescu este si va fi antrenorul echipei CFR 1907 Cluj pentru inca minim 2 ani de zile. In aceasta perioada grea a fost alaturi de conducerea clubului si a colaborat cu ea pentru bunul mers al echipei noastre, asa cum a facut-o mereu de cand este la CFR. Singurul lucru pe care Dan Petrescu l-a "confiscat" in Romania in ultimii ani este performanta.

In ceea ce il priveste pe Alin Minteuan, dorim sa precizam urmatoarele:

Clubul CFR 1907 Cluj va respecta si aprecia asa cum a facut-o si pana acum orice fost jucator, antrenor sau conducator care a fost alaturi de club in momentele frumoase, dar si in momentele grele. In aceasta perioada dificila pe care clubul nostru si intreg fotbalul romanesc o traverseaza, noi am incercat sa ramanem uniti. In astfel de momente grele se vad caracterele puternice.

Amintim faptul ca mereu am avut deschidere catre fostii jucatori si i-am cooptat in cadrul clubului nostru fie la echipa mare, echipa secunda sau centrul de copii si juniori. Cristi Panin, Bogdan Mara, Cosmin Tilinca, Cosmin Vasie, Alin Cazan si Nuno Claro sunt doar cateva dintre persoanele care in trecut au imbracat cu mandrie tricoul "alb-visiniu" din postura de jucatori, iar acum activeaza in cadrul clubului pe alte functii.

Clubul CFR 1907 Cluj isi va respecta toate obligatiile fata de antrenorul Alin Minteuan pana in ultima zi a contractului sau.

In ceea ce il priveste pe Giedrius Arlauskis, clubul nostru doreste sa faca urmatoarele precizari:

Giedrius Arlauskis, portarul echipei noastre, se afla sub contract cu CFR 1907 Cluj pana la finalul acestui sezon, iar dupa ridicarea restrictiilor de calatorie se va alatura lotului pregatit de Dan Petrescu si ne va ajuta in atingerea obiectivelor noastre. Arla a pus umarul la castigarea trofeelor din ultimii ani si la parcusul de exceptie din Europa, fiind ales portarul grupelor din acest sezon. In toata aceasta perioada a fost un adevarat profesionist si avem toata convingerea ca va da dovada de acelasi profesionalism si in continuare."

Vezi si:

Grindeanu, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timișoara: ”Două zile ne mai despart de aderarea la Schengen”
Grindeanu, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timișoara: ”Două zile ne mai despart de aderarea la Schengen”
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat că deschiderea noului terminal al Aeroportului Internaţional Timişoara este dovada că România ştie să materializeze proiecte concrete...
Tehnica averii deținute pe firmă. Cîrstoiu are apartamente, un penthouse și bolizi de lux, pe lângă bunurile declarate
Tehnica averii deținute pe firmă. Cîrstoiu are apartamente, un penthouse și bolizi de lux, pe lângă bunurile declarate
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul susținut de PNL și PSD în lupta pentru Primăria Capitalei, deține mai multe bunuri decât cele care apar în declarația de avere, însă acestea sunt...
#CFR Cluj comunicat, #CFR Cluj reactie , #stiri CFR Cluj