CFR Cluj reactioneaza dupa ce-a fost pedepsita dur de FRF

Sambata, 21 Decembrie 2019, ora 19:20
6739 citiri
CFR Cluj reactioneaza dupa ce-a fost pedepsita dur de FRF
Foto: Facebook/CFR Cluj

CFR Cluj nu accepta pedeapsa dictata de Comisia de apel pentru acordarea licentei cluburilor din cadrul Federatiei Romane de Fotbal si anunta ca se va adresa Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS).

Directorul sportiv al clujenilor, Bogdan Mara, sustine ca formatia din Gruia a fost deja sanctionata de UEFA pentru incalcarea fair play-ului financiar.

"Nu putem sa fim sanctionati de doua ori pentru acelasi lucru. Este vorba de fair play-ul financiar. O sa mergem la TAS si o sa castigam. Toate cazurile pe care FRF le-a avut la TAS au fost pierdute", a tunat Mara, potrivit Digi Sport.

Astra, depunctata. CFR Cluj, interzis la transferuri

Comisia de apel pentru acordarea licentei cluburilor a solutionat apelurile formulate de cluburile Asociatia Fotbal Club Astra si Fotbal Club CFR 1907 Cluj SA impotriva hotararilor Comisiei pentru acordarea licentei cluburilor - instanta de fond - de sanctionare a celor doua cluburi pentru incalcarea cerintelor de monitorizare financiara, in timpul sezonului competitional 2019-2020, pentru care le-a fost acordata licenta de participare la campionatul national Liga 1.

Apelul clubului Asociatia Fotbal Club Astra a fost respins si s-a mentinut hotararea instantei de fond de sanctionare a clubului cu deducerea a trei puncte din clasamentul sezonului aflat in desfasurare, pentru incalcarea articolului 61 bis. alin. 3 privind lipsa datoriilor financiare restante catre asigurarile sociale/ autoritatile fiscale/ Actualizare, anunta site-ul oficial al FRF.

Apelul clubului Fotbal Club CFR 1907 Cluj SA a fost respins si s-a mentinut hotararea instantei de fond de sanctionare a clubului cu interzicerea legitimarii jucatorilor pana la urmatoarea evaluare, la care se constata indeplinirea cerintei, pentru incalcarea articolului 59 privind pragul de rentabilitate.

Deciziile Comisiei de apel sunt definitive si executorii.

Deciziile pot fi atacate cu recurs la Tribunalul Arbitral de la Lausanne (TAS) in termen de 21 de zile.

TAS va pronunta solutia pana la data de 14 februarie 2020, conform Conventiei Arbitrale incheiate intre FRF si cluburile licentiate de Liga 1, decizia TAS fiind irevocabila.

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#CFR Cluj pedeapsa FRF, #CFR Cluj apel TAS , #stiri CFR Cluj