CFR Cluj, obiectiv nou dupa victoria de la Manchester: "Finala Europa League!"

Joi, 06 Decembrie 2012, ora 07:23
5130 citiri
CFR Cluj, obiectiv nou dupa victoria de la Manchester: "Finala Europa League!"
Foto: The Sun

Victoria obtinuta pe terenul celor de la Manchester United, in ultima etapa a grupelor Champions League, le-a dat jucatorilor de la CFR Cluj, care vor acum sa joace finala Europa League.

Rafael Bastos, unul dintre eroii campioanei in acest sezon de Liga Campionilor a fost cel care a anuntat noul obiectiv al echipei.

"Eu vreau sa ajungem in finala Europa League. Stiu ca va fi greu, dar cine stie? Braga a jucat finala acum cativa ani dupa ce a iesit din Liga Campionilor", a spus Bastos la DigiSport.

Iata si celelalte reactii ale clujenilor dupa victoria superba de la Manchester, la postul DigiSport:

"Suntem multumiti pentru ca am castigat pe Old Trafford, dar e pacat ca nu am reusit sa terminam pe locul 2 in grupa. Fotbalul a fost nedrept cu noi. O echipa care face 10 puncte sa nu se califice mai departe... Nu vad ca in viitor alta echipa de la noi sa faca 10 puncte in grupele Ligii Campionilor!" - Ricardo cadu, capitan CFR Cluj.

"Vreau sa multumesc celor doua echipe de antrenori care au lucrat in aceasta campanie europeana. Din pacate nu am reusit sa ne calificam si exista un regret, dar trebuie sa fim mandri de ce am realizat. Zece puncte este enorm cand te bati cu echipe care au bugete de multe milioane de euro. Ce am realizat ne da sperante pentru viitor. Am sperat foarte mult in aceasta victorie.

Jos palaria pentru toti ce care au intrat pe teren. Am crezut foarte mult in Braga, deoarece au jucatori buni si acasa au orgoliile lor. Mai era si castigul financiar. Am sperat pana in ultima secunda ca va veni o veste buna de la Braga. Insa noi suntem de vina ca nu ne-am calificat, deoarece am ramas la mana altora. Visez la un rezultat mare pe plan international in viitor. Dupa experienta din acest an in Liga Campionilor suntem mai puternici si mai experimentati." - Arpad Paszkany, patron CFR Cluj.

"Victoria se datoreaza muncii jucatorilor mei. Am venit aici pregatiti sa invingem, dar am respectat Manchester United. Victoria este 100% a jucatorilor. Este foarte trist pentru noi ca am pierdut calificarea, dar am castigat alte lucruri aici, cum ar fi increderea in echipa. Am vrut mai mult decat ei sa castigam acest meci. Umilinta si munca noastra au facut diferenta. Ne-am luptat ca sa mergem mai departe in Liga Campionilor si vom vedea la tragerea la sorti ce va fi mai departe, in Europa League." - Paulo Sergio, antrenor CFR Cluj.

CFR Cluj castiga la Manchester, dar rateaza calificarea in optimile Ligii Campionilor! (Video)

CFR Cluj a realizat imposibilul in Anglia, impunandu-se cu 1-0 in fata celor de la Manchester United, dar a ratat calificarea in optimile Ligii Campionilor, urmand sa evolueze in saisprezecimile de finala ale Europa League.

Situatia finala in grupa CFR-ului: Rezultate si clasament final

Campioana Romaniei a obtinut un rezultat istoric pe "Old Trafford", devenind prima formatie din Liga 1 care se impune pe terenul celor de la Manchester United. Din pacate, succesul de pe "Teatrul Viselor" n-a coincis si cu marele vis al fotbalului romanesc, calificarea in optimile Champions League.

M.D.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#CFR Cluj finala Europa League, #CFR Cluj Manchester United rezultat, #CFR Cluj rezultat Manchester , #Europa League