Ce spune Marius Sumudica inaintea primului meci pentru CFR Cluj in Liga Campionilor

Luni, 05 Iulie 2021, ora 22:12
2869 citiri
Ce spune Marius Sumudica inaintea primului meci pentru CFR Cluj in Liga Campionilor
Marius Sumudica. Foto: CFR Cluj

Tehnicianul Marius Sumudica a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca are mari emotii inaintea debutului la CFR Cluj, cu Borac Banja Luka, in turul 1 preliminar al Ligii Campionilor.

"Nici cand jucam cu Besktas sau Galatasaray, ultimele echipe intalnite in Turcia, nu am avut astfel de emotii. De doua zile nu prea ma odihnesc. Este o revedere cu fotbalul romanesc, cu fotbalul din tara. Sunt cinci ani de zile de cand am fost cu Astra in competitiile europene.Sunt emotii, sunt umane, ca si dezamagirile, ca si entuziasmul.

Cred ca ne-am pregatit foarte bine si cred ca aceste emotii vor disparea la primul fluier. Nu mai exista echipe mici, anul trecut au aparut la noi echipe in play-off, la care nu se astepta nimeni. Sunt echipe care isi vand scump pielea si e foarte greu sa le desfaci. Toata lumea se ateata ca CFR sa defileze, nu va fi usor, nu vreau sa copiez antrenorii dinaintea mea si sa spun ca avem a doua sansa si ca va fi foarte greu, dar vorbim de jucatori din fostul spatiu iugoslav, luptatori, care ne vor pune anumite probleme.

Daca nu vom raspunde cu aceeasi moneda, va fi greu. Daca ne vom ridica din punct de vedere al agresivitatii, al dorintei, la nivelul adversarului, putem spune ca CFR este favorita. Am venit la campioana Romaniei, este un club care iti ofera aproape tot. Am intalnit oameni extraordinari aici, mi s-a parut practic ca am trecut granita, felicitari, sunteti fericiti ca v-ati nascut aici", a declarat Sumudica.

Sumudica a vorbit si despre Mario Rondon, al carui contract a fost reziliat sapta,ana trecuta. "Referitor la Rondon, sunt niste minciuni sfruntate. Nu vreau sa fiu mai agresiv. Eu n-am avut niciun fel de conflict cu Rondon. Rondon n-a parasit niciodata antrenamentul si martor mi-e toata lumea care a fost pregatire.

El n-a avut niciun fel de conflict cu mine. A avut o discutie cu mine cand a ajuns la Cluj. Mi-a spus doleantele pe care le are, eu l-am inteles, i-am spus ca il sustin in continuare. Dupa care, el, a doua zi, a facut un pas gresit pe care nu vreau sa-l dezvalui acum, care mi-a demonstrat ca el are un caracter indoielnic. Am fost primul care a venit la conducerea clubului si am spus ca nu pot sa continui cu un astfel de jucator. Nu din cauza aportului lui sau rezultatelor profesionale, ci pentru ca nu am nevoie ca cineva sa-mi distruga grupul.

Eu, in general, unde am fost si am facut performanta, am fost iubit si in Arabia Saudita, indiferent de religie, si in Turcia, si in Romania. Eu n-am nevoie de jucatori care sa distruga grupul. Mai bine sacrific un jucator si castig 20 si ceva. Pentru mine, forta grupului e cea mai importanta si bate oricine individualitate.

Putea sa fie oricare dintre jucatori. Daca gestul facut de Rondon il facea oricare alt jucator, indiferent cine era, avea aceeasi soarta. Eu nu accept asa ceva. Ii doresc bafta unde s-a dus. Practic, nu a fost niciun fel de conflict intre mine si el. El si-a scris rezilierea si a luat acest drum. In opinia mea, gresit", a adaugat Sumudica.

CFR Cluj va juca, marti, pe teren propriu, de la ora 20.00, contra echipei Borac Banja Luka, in turul 1 preliminar al Ligii Campionilor.

Adrian Mutu, călcat în picioare de un jucător de la CFR Cluj: "Nu are caracter"
Adrian Mutu, călcat în picioare de un jucător de la CFR Cluj: "Nu are caracter"
După victoria clujenilor la Craiva, un jucător de la CFR a avut cuvinte grele de spus la adresa lui Adrian Mutu, fostul antrenor din Gruia. Mijlocașul grec Panagiotis Tachtsidis (33 de ani) a...
Universitatea Craiova a ieșit și matematic din lupta pentru titlu! FCSB poate sărbători sâmbătă
Universitatea Craiova a ieșit și matematic din lupta pentru titlu! FCSB poate sărbători sâmbătă
Echipa CFR Cluj a învins joi seara, în deplasare, scor 1-0, formaţia Universitatea Craiova, în ultimul meci al etapei a şasea din play-off-ul Superligii. La Craiova, într-un meci...
#sumudica, #CFR Cluj Liga Campionilor, #CFR Cluj , #stiri CFR Cluj