CFR Cluj, pas greșit acasă în lupta pentru titlu. Echipa lui Dan Petrescu, fără victorie în acest an

Marti, 08 Februarie 2022, ora 19:27
2969 citiri
CFR Cluj, pas greșit acasă în lupta pentru titlu. Echipa lui Dan Petrescu, fără victorie în acest an
CFR Cluj. Foto: Facebook / CFR Cluj

CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, marţi, pe teren propriu, cu UTA, în etapa a XXV-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

În minutul 67, Hindrich a luat în braţe un balon care a fost considerat de arbitru pasă la portar. Lovitura liberă indirectă executată de cei de la UTA, de la 7-8 metri de poartă, a rămas fără rezultat.

Oaspeţii au mai avut o ratare uriaşă, în finalul primei reprize, când jucătorii arădeni au tras de trei ori la poartă din interiorul careului de şase metri, dar balonul a fost respins de două ori de Hindrich şi o dată de un fundaş al clujenilor.

La rândul lor, gazdele au trimis de două ori balonul în bară, prin Neguţ şi Păun, iar Deac a ratat cu poarta goală din şase metri.

Au evoluat următoarele echipe:

CFR Cluj: Hindrich - Manea, Graovac, Burcă, Fl. Ştefan - Itu (Păun '46), Boateng, Deac - Neguţ (Bordeianu '62, S. Buş '84), Debeljuh (Petrila '78), Sacko (Omrani '46). Antrenor Dan Petrescu;

UTA: Fl. Iacob - Vukcevici, Erico, Benga, Şliakov - Batha, Dangubici (Baravykas '72), Roger (Medimorec '86), Isac (Otele '57), Miculescu - Laukzemis (Vorobjovas '57). Antrenor Ionuţ Badea.

Cartonaşe galbene: Fl. Ştefan '64, Graovac '68/ Otele '89, Miculescu '90+2.

Arbitri: Sorin Costreie - Daniel Mitruţi, Bucsi Imre-Laszlo - Viorel Flueran.

Observatori: Marcel Savaniu, Cătălin Popa.

CFR Cluj este în continuare pe primul loc, cu 61 de puncte, echipă urmată de FCSB, 52 de puncte, şi de FC Voluntari, 42 de puncte, dar acestea nu au jucat în etapa cu numărul 25.

UTA ocupă locul 9, cu 32 de puncte.

Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu va reveni în Gruia, unde vrea să facă curățenie la nivelul lotului. Petrescu își face deja lotul, pentru că Ioan Varga i-a fixat obiectivele printre care și titlul în...
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj după partida pierdută cu Corvinul Hunedoara în Cupa României. Acesta a aruncat câteva înțepături către Nelu Varga după eșecul drastic cu cei de la...
#CFR Cluj, #CFR Cluj Liga 1, #UTA Arad, #Liga 1 meciuri rezultate, #lupta titlu Liga 1 , #CFR Cluj - FCSB