Antrenorul lui CFR Cluj, dupa umilinta din Europa League: Ce spune despre o posibila demitere

Joi, 30 August 2018, ora 23:1210508 citiri
Antrenorul lui CFR Cluj, dupa umilinta din Europa League: Ce spune despre o posibila demitere
Foto: Hepta.ro

Toni Conceicao a comentat eliminarea suferita de CFR Cluj in fata luxemburghezilor de la F91 Dudelange, in playoff-ul Europa League.

Tehnicianul portughez recunoaste ca luxemburghezii au fost superior formatiei sale.

"Suntem foarte tristi, foarte dezamagiti de acest rezultat. A fost un rezultat extrem de prost pentru noi. Credeam foarte tare ca putem trece de acest meci si sa ajungem in faza grupelor. Adevarul este ca in cele doua jocuri, si in cel din deplasare, si aici, nu am aratat competenti. I-am analizat, si in meciul cu Legia, si in meciul cu Videoton, a fost o echipa care s-a mulat perfect pe jocul adversarului", a spus Conceicao, potrivit Telekom Sport.

"Aceasta echipa din Luxemburg nu este o echipa de amatori, este o echipa care munceste din greu, are jucatori cu calitate. Este o echipa puternica din punct de vedere colectiv. Nu este o echipa cu stele sau cu super-jucatori, e adevarat. Dar au fost mai buni ca noi, trebuie sa recunoastem acest lucru si sa ne felicitam adversarul", a adaugat acesta.

In ceea ce priveste o posibila demitere, Conceicao a spus: "Eu am venit la club intr-o situatie dificila. Echipa a jucat din trei in trei zile. In acest timp am pierdut unii jucatori, jucatori importanti, fundamentali in echipa, iar acest lucru mi-a limitat optiunile".

Vezi si:


  • CFR Cluj a parasit Europa League dupa cea mai mare umilinta din istoria clubului.

    Campioana Romaniei a fost eliminata de campioana Luxemburgului, F91 Dudelange, cu incredibilul scor general de 5-2!

    Dupa ce a pierdut in tur cu 2-0, formatia din Gruia a fost invinsa joi seara si pe teren propriu, cu 3-2.