Cezar Preda: Ponta si Antonescu au declansat Jihadul impotriva Romaniei democratice

Marti, 03 Iulie 2012, ora 12:03 3159 citiri
Foto: Arhiva

Prim-vicepresedintele PDL, Cezar Preda, a declarat marti ca Victor Ponta si Crin Antonescu "au declansat Jihadul impotriva Romaniei democratice".

"Ponta si Antonescu au declansat Jihadul impotriva Romaniei democratice si a romanilor. Dupa cererile de revocare din functie a Avocatului Poporului, a judecatorilor Curtii Constitutionale, a presedintilor Senatului si Camerei Deputatilor, urmeaza cererile de revocare a judecatorilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie, revocarea mandatelor parlamentarilor din opozitie si apoi lichidarea intelectualilor si a presei libere", a spus Cezar Preda, pentru Mediafax.

Totodata, liderul PDL a mai afirmat ca toate aceste revocari din functie "duc spre dictatura a doi lideri incompetenti, prinsi la furat si copiat".

Circ in Parlament: Crin Antonescu, in locul lui Blaga, sef la Senat?

Marti, la ora 10:30, la Parlament a inceput o sedinta a Birourilor permanente reunite ale Senatului si Camerei Deputatilor, convocata de USL. Sedinta a inceput sub conducerea celor doi presedinti ai camerelor, Vasile Blaga si Roberta Anastase.

USL a depus la Birourile Permanente ale celor doua camere ale Parlamentului doua cereri de revocare a lui Vasile Blaga si a Robertei Anastase, cerand totodata si revocarea Avocatului Poporului.

In sedinta de plen reunit al Parlamentului, premierul Victor Ponta urmeaza sa prezinte raportul privind participarea sa la Consiliul European, din 28-29 iunie. Prim-ministrul a mers la Bruxelles in baza unei declaratii politice fara valoare juridica votate de parlamentarii romani si in ciuda deciziei Curtii Constitutionale potrivit careia presedintele tarii este cel care trebuie sa participe la astfel de reuniuni.

Victor Ponta a prezentat cateva aspecte ale vizitei sale la Bruxelles la sedinta extraordinara de guvern tinuta luni seara, urmand ca marti sa se adreseze si Parlamentului pe aceasta tema.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News