Cezar Preda: Macovei, Voinescu, Baconschi si Preda sa-si faca singuri partid

Miercuri, 19 Octombrie 2011, ora 07:53
2290 citiri
Cezar Preda: Macovei, Voinescu, Baconschi si Preda sa-si faca singuri partid
Foto: Antena 3

Deputatul PDL Cezar Preda a comentat declaratiile Monicai Macovei referitor la infiintarea unui nou partid. Acesta isi arata nemultumirea si spune ca Macovei ar trebui sa faca partidul alaturi de Sever Voinescu, Teodor Baconschi si Cristian Preda.

"Daca vrea sa faca un partid de dreapta autentic, sa-i ia de mana pe cei trei-patru colegi si sa faca acel partid. Sa faca partidul asta cu domnul Sever Voinescu, cu domnul Baconschi, cu domnul Cristian Preda. Domne, cine i-a impiedicat? Am inteles, nu se mai pot uita la noi, nu le plac figurile noastre si nu numai ale noastre, ca noi am iesit din decor.

Pai, ce vrea, sa-i omoare pe toti si sa ramana dansii patru cu 41 de filiale, cu 41 de organizatii judetene care au sute de mii de membri? Nu, e clara treaba, noi nu ne regasim in profilul facut de domniile lor", a declarat Preda pentru Ziarul Ring.

Preda a adaugat ca, daca vor, pot sa il ia si pe Sebastian Lazaroiu, fostul ministru al Muncii.

"Si cu domnul Lazaroiu, sa o ia si pe Alba-ca-Zapada si sa faca un partid modern, domnule, extraordinar, care va fi votat de toata suflarea din Romania care munceste, nu de Romania care nu are bani", a continuat democrat-liberalul.

Macovei: As vrea sa fac un partid nou. Trebuie un partid nou

Acesta nu ezita sa recunoasta ca este foarte suparat pe colegii sai pe care ii acuza de "ipocrizie".

"Un proiect politic nu este o joaca pe blog. (...) Daca ar fi sa intru acum in politica si mi s-ar spune ca politica se face pe blog, nu as mai intra in politica. Eu stiam ca politica se face la usa omului. In fine, o fi ceva modern la care nu ma pot eu adapta. Toti ne dau sfaturi dupa ce au profitat de-au rupt de pe urma partidului", a mai spus Preda.

Preda, despre relatia dintre Boc si Basescu: Nu are cum sa fie proasta

Referitor la o eventuala neintelegere dintre premierul Emil Boc si presedintele Traian Basescu, Cezar Preda spune ca nu se pune problema de asa ceva acum si ca atunci cand se va intampla in mod sigur seful Guvernului o sa plece.

Basescu, despre viitorul presedinte, ministrii preferati si politicianul care l-a dezamagit cel mai tare

Preda a comentat si relatia sa cu presedintele tarii, mentionand ca in acest moment nu poate spune daca a fost sau nu dezamagit de Basescu, asa cum a declarat seful statului despre el.

"Eu nu pot sa spun ca sunt dezamagit de un om decat atunci cand omul acela ori a murit, ori nu mai se ocupa sub nicio forma de ceea ce s-a angajat sa duca la bun sfarsit. Eu am condus mii de oameni si m-am ferit intotdeauna sa spun unui subaltern ca m-a dezamagit si mai ales in public, pentru ca in Romania balcanica asta inseamna, pe romaneste, ca a dat drumul la caini", a completat deputatul PDL.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Cezar Preda partid Macovei, #Cezar Preda Monica Macovei, #Macovei partid nou , #PDL