Apelul neobișnuit al unui tânăr român: "Dacă aveți nevoie de un ucenic, vă rog să mă contactați"

Luni, 23 Ianuarie 2023, ora 11:01
2797 citiri
Apelul neobișnuit al unui tânăr român: "Dacă aveți nevoie de un ucenic, vă rog să mă contactați"
Muncitpri în construcții pe șantier FOTO Pixabay

Pe piața construcțiilor din România este deficit de muncitori, după ce foarte mulți au ales să plece în străinătate pentru câștiguri mai mari, iar numărul tinerilor interesați să învețe meserie este foarte mic.

Un tânăr a făcut apel la specialiștii în construcții, manifestându-și dorința de a deveni ucenic, într-o postare pe Facebook.

"Caut să fiu ucenic în construcții din lemn. Îmi place foarte mult să lucrez cu lemnul și învăț repede. Am câteva luni de experiență...am participat la restaurarea a 2 biserici de lemn.

Am de asemenea puțină experiență la făcut de șindrilă, respectiv la bătutul ei pe acoperiș. Dacă aveți nevoie de un ucenic, va rog să mă contactați.

Mă deplasez oriunde în țară pentru o oferta serioasă din care să câștig experiență și o pâine pentru un trăi decent". a scris acesta pe grupul Constructori și meseriași în construcții.

"Din păcate meșterii din Apuseni nu vor să mă ia că ucenic pe motiv că le voi fura meseria și câștigurile, chiar dacă aici e lumea lemnului", a adăugat acesta în comentarii.

"Mă bucur pentru că totuși mai sunt doritori de muncă"

În comentarii, cei mai mulți îi laudă inițiativa.

"Bravo, într-adevăr cineva care caută de lucru."

"Bravo, complimente, atitudinea ta face ca ziua de muncă prestată să valoreze investiția de viitor mai mult decât multe zile de muncă ale celor așa zis meseriași care de fapt sunt DOREL de România."

"Mă bucur pentru că totuși mai sunt doritori de muncă, felicitări și ai toată aprecierea mea."

"Cel mai de bun simt anunț în ce privește o cerere de muncă! Altul nu cred că există, nici măcar ușor asemănător! Domnule, îți doresc numai succese și să ai parte de un job plătit corespunzător, în ceea ce privește cadența ta către această muncă!

Mulțumesc în numele tuturor pentru exemplul tău de cerere de lucru! Foarte frumos!"

"Aviz țeparilor, acest băiat nu merită chiar deloc să vă bateți joc de el, dacă puteți ajutați-l, nu-l încurcați!"

"Frumos, cu așa caracter să tot îți dorești să lucrezi".

Cât câștigă românii în străinătate. Diaspora aduce aproape 3% din PIB
Cât câștigă românii în străinătate. Diaspora aduce aproape 3% din PIB
Statisticile oficiale arată că România are una dintre cele mai semnificative diaspore din UE, raportat la populația rezidentă a țării. Pentru fiecare patru persoane care locuiesc în...
Parlamentul decide astăzi participarea Armatei României în mai multe operațiuni militare internaționale, unele în zone de conflict
Parlamentul decide astăzi participarea Armatei României în mai multe operațiuni militare internaționale, unele în zone de conflict
Camera Deputaţilor şi Senatul se reunesc luni în şedinţă comună pentru a aproba participarea Armatei la aprobarea participării Armatei României la Operaţia maritimă de tip coaliţie...
#cerere, #angajare, #ucenic, #constructii , #angajare