Cercei de seară din aur - 6 modele pentru o apariție memorabilă

Advertorial
Joi, 30 Decembrie 2021, ora 10:59
5414 citiri
Cercei de seară din aur - 6 modele pentru o apariție memorabilă
Sursa foto: unsplash.com

Accesorizarea unei ținute de eveniment poate fi dificilă, mai ales dacă nu te mulțumește niciuna dintre bijuteriile pe care le deții deja. Însă imediat ce vei pune o pereche de cercei de seară din aur în urechi, vei ști că ai făcut cea mai bună alegere. Outfitul tău va căpăta o strălucire aparte, iar tu vei fi mai elegantă ca oricând.

Descoperă în continuare 6 modele de cercei de seară din aur care te vor ajuta să devii o apariție memorabilă.

1. Cercei lungi din aur cu pietre semiprețioase

Completează ținuta de seară cu o pereche de cercei lungi din aur cu pietre semiprețioase și vei emana rafinament prin fiecare por. Acești cercei îți subliniază trăsăturile faciale, fiind potriviți oricărui tip de fizionomie. Însă mai important de atât este că vor reuși să salveze chiar și o ținută minimalistă care ar trece neobservată fără niște accesorii de excepție. Optează pentru niște cercei de seară din aur cu agată verde, o piatră semiprețioasă care are puterea unui talisman. Simbolizează echilibru și încredere în sine, precum o femeie puternică.

2. Cercei de seară din aur în stil lacrimă

Cerceii din aur în stil lacrimă este bijuteria pe care vei dori, cu siguranță, să o adaugi colecției tale de accesorii. Îți scot ochii în evidență, sunt ușor de asortat la ținutele de seară și îți oferă o eleganță aparte. Îi poți combina cu lănțișoare sau coliere din aur cu zirconii pentru un look complet. Cromatica veselă îți va schimba starea de spirit instant și te va ajuta să te simți minunat în pielea ta.

3. Cercei din aur rotunzi cu pietre colorate

Cerceii de seară din aur cu pietre colorate se numără printre cele mai potrivite modele pentru un eveniment special. Vor capta atenția din prima secundă grație designului, strălucirii și rafinamentului lor. Alege un model decorat cu pietre naturale de culori în tonalități plăcute, de roz pal, mov pal, mov intens și zirconii luminoase. Descoperă colecția completă de cercei din aur cu pietre pe maiabijou.ro, magazinul online care te va face să te simți o femeie specială.

4. Cercei lungi din aur cu lănțișoare

Modelul de cercei lungi din aur cu lănțișoare a fost special creat pentru a face senzație. Poate fi purtat cu succes la petreceri de cocktail, zile de naștere, botezuri, nunți și chiar la evenimentele organizate pentru trecerea dintre ani. Ține cont de faptul că trebuie să îți prinzi părul astfel încât să pui cerceii în valoare. Un coc romantic, cu șuvițe lejere în față este o coafură care îți va complimenta feminitatea.

5. Cercei de seară din aur cu paiete

Paietele sunt un element reprezentativ pentru orice ținută de petrecere. Așadar, ca să fii o apariție de care toată lumea își va aminti, poartă o pereche de cercei de seară din aur cu paiete. Este o bijuterie spectaculoasă care poate completa atât o ținută minimalistă, cât și una glamour.

6. Cercei de seară din aur cu lună

Astrul nopții îți va fi cel mai bun aliat în obținerea unei ținute de excepție, care nu va trece neobservată. Completează outfitul cu o pereche de cercei din aur galben combinat cu aur alb și cu model lună. Această bijuterie poate fi purtată atât la o petrecere mai mică, dar și la o ieșire în oraș. Modelul are un design unic pentru care vei primi multe complimente.

Indiferent ce model de cercei de seară din aur vei purta, cu siguranță prezența ta va fi una greu de ignorat.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#cercei seara, #cercei aur, #bijuterii air alb , #stiri life style