Un primar dintr-un oraș al României vrea să închidă centrul de vaccinare anti-COVID din cauza prețurilor la utilități. "Mi-a venit o factură la gaze de 35.000 de lei"

Joi, 27 Ianuarie 2022, ora 11:12 1717 citiri
Imagine dintr-un centru de vaccinare FOTO RO vaccinare

Primarul din municipiul Motru, județul Gorj, Cosmin Morega, vrea să închidă centrul de vaccinare anti-COVID din oraș din cauza facturilor uriașe la utilități pe care le-a primit în ultima perioadă.

Cosmin Morega spune că municipalitatea trebuie să achite 35.000 de lei, în contextul în care până acum facturile nu depășeau 7.000 de lei pe lună.

Acesta se așteaptă ca și factura le energie să vină exagerat de mare.

Potrivit lui Cosmin Morega, la aproximativ 50.000 de lei se ridică plățile lunare la utilități pentru centru, deși se mai vaccinează maximum 10 persoane pe zi.

"Iau în calcul închiderea centrului de vaccinare, având în vedere că mi-a venit o factură la gaze de 35 de mii de lei, în condițiile în care nu depășeam 5.000 – 7.000 de lei pe lună. Acum, avem pe noiembrie și decembrie 35 de mii de lei la gaze.

Mă aștept și la energia electrică să vină una dublă sau triplă față de cea obișnuită și, atunci, îmi pun întrebarea dacă mai are rost ca acest centru de vaccinare, pe lângă cheltuielile cu personalul și alte materiale necesare, să mai funcționeze. Cheltuiala cu energia, apa și gazul se ridică la 50 de mii de lei, în condițiile în care se vaccinează 8-10 persoane pe zi cu prima doză”, a declarat primarul de la Motru pentru gorjonline.ro.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com