Celine Dion se roagă pentru un miracol. ”Nu putem face nimic pentru a-i ușura durerea”

Vineri, 01 Septembrie 2023, ora 18:30
4582 citiri
Celine Dion se roagă pentru un miracol. ”Nu putem face nimic pentru a-i ușura durerea”
Celine Dion a anunțat diagnosticul în decembrie 2022 FOTO Instagram

Cântăreața Celine Dion, diagnosticată recent cu o boală foarte rară, se roagă pentru un miracol în timp ce se luptă pentru sănătatea ei, declară sora artistei într-un interviu.

"Ea face totul pentru a se recupera. Este o boală despre care știm atât de puține lucruri", a declarat Claudette Dion.

Sora artistei, în vârstă de 74 de ani, a declarat pentru Hello! Canada că ea și familia nu pot face mare lucru pentru a o ajuta pe sora ei "puternică", în vârstă de 55 de ani, și pentru a-i "alina durerea".

"Ea face totul pentru a se recupera. Este o femeie puternică. Este o boală despre care știm atât de puține lucruri", a continuat Claudette: "Are spasme imposibil de controlat. (...) Nu putem face mare lucru pentru a o sprijini, pentru a-i ușura durerea. Ținem pumnii pentru ca cercetătorii să găsească un remediu pentru această boală îngrozitoare", a împărtășit aceasta.

Luna trecută, Claudette a dezvăluit că, în ciuda faptului că a lucrat cu "cei mai buni cercetători din domeniu", câștigătoarea premiului Grammy a înregistrat puține îmbunătățiri în ceea ce privește sănătatea sa.

"Nu putem găsi niciun medicament care să funcționeze, dar este important să avem speranță", a declarat Claudette pentru Le Journal de Montreal.

Celine și-a dezvăluit diagnosticul în decembrie 2022, ceea ce a obligat-o să își întrerupă turneul mondial Courage World Tour. Ea a fost diagnosticată cu o afecțiune rară, numită „Sindromul omului înțepenit”, care face ca mușchii să i se încordeze incontrolabil.

Astfel, cei care suferă de această boală se transformă în „statui umane”, potrivit spuselor vedetei, fiind incapabili să meargă sau să vorbească.

Potrivit National Institutes of Health, sindromul persoanei rigide este o "tulburare neurologică rară și progresivă" care poate provoca rigiditatea mușchilor din trunchi, brațe și picioare.

Afectează aproximativ una din un milion de persoane.

Detalii despre boala de care suferă Celine Dion: ”Să sperăm că vom găsi un miracol”
Detalii despre boala de care suferă Celine Dion: ”Să sperăm că vom găsi un miracol”
Cântăreaţa Céline Dion a vorbit despre boala sa în primul interviu pe care l-a acordat după anunţarea diagnosticului, publicat miercuri în cel mai recent număr al revistei Vogue France, pe...
Nicușor Dan tocmai a dat cărțile pe față. De ce și-a dat demisia din USR, partidul pe care l-a creat
Nicușor Dan tocmai a dat cărțile pe față. De ce și-a dat demisia din USR, partidul pe care l-a creat
Nicușor Dan a dat cărțile pe față după ani buni. Primarul Bucureștiului a explicat de ce a ieșit din USR, partidul pe care l-a fondat. Ruptura dintre Nicușor Dan și USR a surprins pe...
#Celine Dion, #boala rara , #stiri vedete