Ceasul potrivit cu ţinuta preferată

Advertorial
Joi, 28 Iulie 2022, ora 19:08
4368 citiri
Ceasul potrivit cu ţinuta preferată
FOTO: Africa Studio / Shutterstock.com

Ceasul este accesoriul care nu ar trebui să lipsească din nicio ţinută. Atât doamnele, cât şi domnii se pot folosi de versatilitatea acestui accesoriu pentru a da tuşa finală ţinutei preferate, oferind look-ului general un aer personalizat, sofisticat şi modern.

Ceasul, un accesoriu feminin foarte apreciat

Alegând unul dintre modelele de ceasuri damă moderne, fiecare îşi va adăuga outfit-ului un plus de valoare şi stil. Ţinutele feminine permit includerea ceasului de mână, excepţie făcând doar ţinutele elegante de seară, în care ceasul, indiferent cât de elegant ar fi, nu îşi găseşte locul în recomandările stiliştilor şi criticilor de modă. Pentru toate celelalte ţinute însă, ceasul este accesoriul care nu ar trebui să lipsească. O ţinută office poate include un ceas clasic, cu o curea din piele sau metalică.

O abordare vestimentară clasică, permite un ceas elegant, prevăzut cu o curea metalică, asortată cromatic bijuteriilor alese. Modelele de ceasuri boyfriend, cu un design atât de special, sunt ideale pentru finalizarea unei ţinute casual, aşa cum un ceas sport cu dimensiuni mari va completa perfect ţinutele relaxate de tip urban casual sau effortless. Ceasul prezintă avantajul de a putea fi asortat cu alte accesorii, astfel că se poate crea un echilibru cromatic foarte interesant, între cureaua ceasului, centură, nuanţa pantofilor sau a genţii, eşarfa purtată degajat la gât sau bijuteriile generoase.

Sursa imagine: Africa Studio / Shutterstock.com

Ceasul în outfitul masculin

Modelele de ceasuri barbateşti rafinate şi moderne, oferă posibilitatea fiecărui domn să îşi completeze look-ul cu acest accesoriu atât de apreciat. Ceasul poate fi inclus în orice tip de ţinută, fiind elementul care dă nota finală unei abordări stilistice masculine. Atunci când îşi creează ţinute elegante, domnii ar trebui să ştie că este recomandat să aleagă modele elegante, al căror ecran nu va fi expus total, ci va fi parţial acoperit de manşeta cămăşii. Un ceas elegant nu va fi purtat alături de brăţări, ci va forma un cadru echilibrat cu butonii de la cămaşă şi acul de la cravată.

Sursa imagine: GaudiLab / Shutterstock.com

Pentru un look casual sau cu tendinţe sport, degajat şi relaxat, ceasul potrivit va fi cel cu ecran mare, prevăzut cu multe funcţii practice. Abordarea casual permite domnilor să poarte ceasul preferat alături de bijuterii originale şi extravagante, realizate din fibre textile sau piele. Ţinutele alese pentru o zi la birou sau pentru o întâlnire de afaceri, pot fi asociate cu ceasurile elegante, dar şi cu cele cu tentă sport.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#ceas, #alegere ceas, #tinuta , #stiri life style