Cine este studentul care a obținut hotărârea CCR referitoare la măștile de protecție: „Ca să fiu sincer eu nu am fost un fanatic”

Miercuri, 16 Februarie 2022, ora 09:19 5726 citiri
Adrian Cristian Secu, studentul care a învins guvernul la CCR FOTO antena3.ro

Adrian Cristian Secu, studentul care a învins guvernul la CCR, a explicat, într-o intervenție la Antena 3, ce l-a determinat să facă sesizarea în urma căreia judecătorii CCR au decis că instituirea obligativității purtării măștii de protecție în spațiul public a fost neconstituțională.

„Ca să fiu sincer eu nu am fost un fanatic, conspiraționist, ci pur şi simplu am încercat şi eu să mă protejez în această perioadă şi să îi protejez pe cei din jur.

Această sesizare sau analiză profundă asupra Ordonanței de Urgenţă s-a datorat unui poliţist obraznic care m-a amendat când eram singur pe stradă.

Eu în respectiva perioada aveam asupra mea declarația pentru circulația pe timpul nopții pentru că m-am dus să îmi iau pastile. Deci am fost amendat că am fost să îmi iau pastile.

Am avut un răgaz în care mi-am dat masca jos, aşa am simțit nevoia la momentul respectiv, mai ales că totul era închis, să îmi iau un răgaz să iau o gură de aer.

Mi s-a părut un pic deplasat că am fost oprit, mai ales ascultând şi declaraţiile specialiștilor de la OMS care au sugerat că masca ar trebui purtată în anumite condiţii", a declarat Adrian Cristian Secu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
MasterBlaster
rank 5
borba
rank 5
Mda Aloooo deci minti cu nerusinare