CCR respinge sesizarile AUR privind investirea Guvernului Citu

Marti, 26 Ianuarie 2021, ora 14:48 1989 citiri
Foto: Facebook/ Florin Citu

Curtea Constitutionala a Romaniei a respins, marti, sesizarile Aliantei pentru Unirea Romanilor (AUR) privind Hotararea Parlamentului 31/2020 referitoare la investirea Guvernului Florin Citu.

Senatorul Claudiu Tarziu, copresedinte AUR, sustinea la sedinta Parlamentului privind investirea Guvernului Citu ca nu au fost indeplinite procedurile legale.

"Audierile din comisii au fost formale, grabite si fara posibilitatea de a analiza programul de guvernare. Insa vad ca in sala au fost voci, care mai de care mai triumfaliste, din partea arcului guvernamental.

I-as sfatui pe colegii din coalitia de guvernare, ca si pe cei care vor sa ocupe posturi ministeriale, impreuna cu presedintele statului, domnul Klaus Iohannis, sa mai astepte nitel, sa nu se bucure prea devreme. Grupurile parlamentare AUR vor sesiza Curtea Constitutionala asupra faptului ca formal nu au fost indeplinite procedurile legale pentru investirea acestui Guvern. De aceea, va rog sa asteptati decizia CCR", explica senatorul AUR.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News