Beneficiile reglementării pieței cazinourilor

Advertorial
Vineri, 21 Octombrie 2022, ora 18:20
6599 citiri
Beneficiile reglementării pieței cazinourilor
FOTO: unsplash.com/

Practicarea jocurilor de noroc este într-adevăr o activitate complexă, cu multe arii de expertiză. De la strategii de joc, adaptare și inovație la inclusiv menținerea interesului jucătorilor pe piață. Indiferent de circumstanțe, vedem în continuare o activitate tot mai mare în zona jocurilor de noroc. Fie că vorbim de cele fizice, fie de cazinourile online, niciodată în istorie nu a fost mai ușor să pariem. Statistic, observăm global un număr tot mai mare de jucători de noroc și conturi noi asociate, de asemenea o creștere mare a numărului de platforme de gambling.

Există în continuare două categorii mari de jucători, cei care doresc să joace legal și cei care consideră că nu este necesară reglementarea acestora. Pentru ca industria jocurilor online să prospere în continuare și să prolifereze economia, este important ca acest spațiu să devină sigur din toate punctele de vedere dar și reglementat cu legi clare.

Pentru jucători, beneficiul legilor este destul de clar, însă în industria gambling-ului nu există această claritate momentan. În ziua de astăzi, pentru clienți este foarte ușor să găsească un cazino licențiat atât offline cât și online, unde să își poată desfășura activitatea, fără să se îngrijoreze de siguranța finanțelor, tentativele de fraudă sau chiar securitatea datelor lor personale. Nitro Casino este unul dintre acele cazinouri care este reglementat de autoritatea din Romania care administrează jocurile de noroc si anume ONJN. In concluzie jocul la acest cazino este sigur din toate punctele de vedere pentru jucătorul de cazino. De asemenea ei au un control mai mare asupra metodelor de plată disponibile. Acum au opțiunile plăților cu cardurile fie de credit, debit sau criptomonede. Dar ce știm despre industria în sine până acum și cum funcționează lucrurile din punct de vedere legal, vom vedea în cele ce urmează:

Turism

Cazinourile cu jocuri de noroc au deschis portițe noi și în zona turismului atât intern cât și extern. În fiecare an, milioane de jucători din întreaga lume, traversează oceanul în schimb de experiență către destinații tot mai impresionante din lumea gamblingului. Destinații cu aport mare de turiști se găsesc în Macau, Las Vegas și marile metropole ale lumii. Ofertele complementare și diverse, atrag la rândul lor jucători noi, care aduc o creștere enorm de mare economiei locale. Pe lângă aspectul economic, pariorii au oportunitatea de a vizita și locații celebre și de a experimenta petreceri exotice alături de familie. O deschidere mare a turismului o vedem și în zonele de cruise shipping cu cazinouri, unde aventura pe o croazieră, aduce zilnic tot mai mulți turiști in vizită. La mare căutare sunt locații precum Philippines, Singapore, Cambodia și altele la fel de exotice.

Joburi noi

Industria jocurilor de noroc au adus un venit global de 1.8 milioane de oportunități de joburi noi în acest domeniu. De la operatori, servicii tehnice, monetare, la servicii de curățenie sau ospătari, vedem o creștere a numărului lor, atât în aria cazinourilor fizice cât și online. De asemenea, traficul din cazinourile fizice, ajută business-urile locale să își maximizeze profitul și oportunitățile, ajutând comunitățile locale. Deci vedem cum câștigurile unui cazino poate să ajute și afacerile locale din vecinătăți. Experiența jucătorilor de noroc profesioniști deschide de asemenea oportunități noi de joburi, atât pentru cei pro cât și cazino, așa încât alți jucători care doresc să învețe pot profita de oferte mai bune.

Taxele cazinoului

Taxele percepute pentru buna funcționare a cazinourilor, ajută nu industria în sine în mod direct, ci statul de-a dreptul. Guvernul obține de aici avantaje economice majore, care încurajează economia țării. Există o arie largă din care se pot percepe taxe și comisioane, de aici și vorba „casa câștigă mereu”. Există de asemenea un comision major specific pentru afacerile de tip gambling. Deși taxele și comisioanele pot varia constant, într-un final rezultatul este că o parte a profitul net câștigat de cazino, este îndatorat și plătit către stat.

În general Guvernul întâmpină dificultăți în setarea și reglementarea taxelor și comisioanelor, din cauză că aceștia doresc să sporească funcționarea afacerilor, nu să le pună bețe în roate. În același timp, doresc să pună mâna pe profitul acestora. Împreună cu taxele aferente, economia mai are de câștigat și partea joburilor.

Concluzie

Indiferent în ce tabăra te-ai regăsi, legalizarea jocurilor de noroc aduce mai multe avantaje decât dezavantaje. Beneficiile vizează atât jucătorii, care acum se pot juca în siguranță din mai multe privințe, cât și industria care beneficiază de pe urmele jucătorilor, iar economia, de pe urmele industriei.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#cazinouri, #piata cazinouri, #reglementare , #stiri afaceri