Cazino365 App - lumea sloturilor online, într-o nouă aplicație de mobil

Advertorial
Joi, 08 Septembrie 2022, ora 17:51
9778 citiri
Cazino365 App - lumea sloturilor online, într-o nouă aplicație de mobil
FOTO: cazino365.ro

Portalul cazino365.ro, cunoscut ca un complex centru de divertisment online în sfera jocurilor de cazino, a anunțat lansarea unei aplicații pentru dispozitive mobile. Posesorii de smartphone-uri și tablete cu sistem de operare Android pot deja să descarce Cazino365 App din Magazin Play. Aplicația va fi în curând disponibilă și pentru cei ce dețin dispozitive cu iOS. Toate resursele oferite de noua aplicație sunt absolut gratuite și includ acces rapid la sloturi online de top.

Jocurile ca la aparate din mediul offline pot fi jucate fără costuri, iar cei ce doresc să ducă experiența mai departe spre mize reale și potențiale câștiguri au parte de cele mai bune îndrumări spre cazinouri online licențiate. Folosind aplicația de păcănele gratis Cazino365 ca punct de start al distracției din universul jocurilor de cazino online, de fiecare dată totul va fi la cel mai înalt nivel de calitate, în siguranță și legalitate depline.

Cazino365 a devenit deja un brand cunoscut pentru pasionații de jocuri de cazino, un centru virtual care înglobează resurse folositoare pentru a se identifica cele mai bune variante pe platformele 100% legale de online casino din România. Cele mai populare sloturi online și toate jocurile noi de păcănele online sunt prezentate detaliat, existând în prezent o largă colecție de jocuri ca la aparate, pentru timp liber petrecut în mod plăcut. Toate datele, știrile, informațiile din lumea jocurilor de noroc online sunt acum mai ușor de accesat prin intermediul Cazino365 App - aplicația de sloturi online și alte resurse de cazino online simplu.

"Sunt deja 2 ani de când am lansat cazino365.ro și am reușit să atragem în jurul portalului nostru o comunitate activă de pasionați de sloturi online. Portalul oferă acces la jocuri gratuite, dar mai ales informații utile pentru cei ce doresc să joace mai departe şi cu bani reali. Ne-am propus încă de la început să oferim jucătorilor date complete, analize pertinente, o acoperire complexă a acestui domeniu de mare interes în sfera de divertisment pe internet. Acum, oferim toate acestea și mai simplu, direct prin aplicația dedicată, ce poate fi descărcată gratuit din Magazin Play", subliniază reprezentanții Tipzor Media, compania care a dezvoltat proiectul cazino365.ro și noua aplicație Cazino365 App.

Domeniul jocurilor de noroc online, reglementat clar în România de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN), este tot mai dens, existând o mare varietate de platforme licențiate pe plan local. Pentru a se identifica cele mai avantajoase opțiuni pentru jucători, cazino365.ro analizează obiectiv toate cazinourile online și toate variantele de distracție lansate de producătorii de sloturi online. Dacă la început zona pariurilor online era cea mai dinamică în sectorul de gambling din țara noastră, în prezent cazinourile online atrag tot mai mulți pasionați de astfel de jocuri ca la aparate, ce descoperă alternativele pe internet ale resurselor de divertisment din sălile de jocuri offline.

Website-ul cazino365.ro și noua aplicație Cazino365 App pun accent pe păcănele online, dar există secțiuni dedicate și pentru alte jocuri de cazino precum ruletă sau blackjack. De asemenea, poate fi consultată și secțiunea de pariuri sportive. Alături de recenzii ale cazinourilor de top din mediul online din România, sunt postate frecvent noutăți, informații relevante, date exclusive, promoții de moment.

Tipzor Media este o companie românească din sfera online, ce deține proiecte de succes precum cazino365, pacanele-gratis.ro, gnttips.ro, techcafe.ro, romaniansoccer.ro. Cu o largă ofertă de servicii media, firma și-a câștigat notorietatea inclusiv prin dezvoltarea proiectului de succes porturi-bune.ro, vândut ulterior cu 1 milion USD. Tipzor Media este printre primele companii care au obținut licență de gambling online de la ONJN, fondatorii având experiență de peste 10 ani în domeniul jocurilor de noroc.

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#cazino, #cazino online, #cazino 365 , #jocuri online