NetBet, mai aproape de utilizatori: depuneri CASH de la terminalele SelfPay

Comunicat de presa
Vineri, 08 Aprilie 2022, ora 19:01
16221 citiri
NetBet, mai aproape de utilizatori: depuneri CASH de la terminalele SelfPay
FOTO: netbet.ro

NetBet.ro, cel mai mare cazino online din România, a introdus un parteneriat nou cu soluția de plată fintech OktoCash, care are ca scop simplificarea procesului de depu-nere al jucătorilor pe platformă.

Așadar, începând cu luna aprilie, fiecare jucător NetBet își poate alimenta contul de la orice terminal SelfPay din țară. Sunt peste 7.000 de puncte de plată disponibile pe teritoriul României. Poți verifica cea mai apropiată locație SelfPay de tine apăsând aici.

Prin noua metodă de depunere NetBet prin OktoCash, utilizatorii care doresc să tranzacționeze offline și să bucure de toate beneficiile online au la îndemână o soluție perfectă. Această soluție le permite să reîncarce contul instantaneu într-un mod rapid, ușor, sigur și foarte practic.

Cum se efectuează o depunere pe NetBet prin OktoCash?

E foarte ușor să depui la NetBet prin OktoCash. Din casieria contului NetBet, utiliza-torii trebuie să selecteze metoda de plată OKTO.CASH, să introducă suma și să apese pe butonul de depunere.

După efectuarea pașilor amintiți, platforma va genera automat un cod unic de plată din 6 cifre, care are o valabilitate de 24 de ore.

Ulterior, de la stația de plată SelfPay aleasă, din meniul principal, jucătorul va selecta butonul NetBet powered by OKTO, va tasta codul de plată generat în platforma Net-Bet și va efectua depunerea.

Jucătorul poate efectua tranzacția cu numerar, bon de rest SelfPay ori cu cardul. Transferul se efectuează instant, iar fondurile vor fi afișate în contul NetBet în doar câteva momente.

Cum poți face o retragere pe NetBet dacă ai depus prin OktoCash?

Totul e foarte simplu! NetBet le oferă utilizatorilor o gamă variată de metode de plată prin care își pot retrage câștigurile. Tot ce trebuie să facă este să aleagă metoda cea mai avantajoasă pentru ei. În funcție de metodele activate în cont, utili-zatorii pot retrage fondurile prin transfer bancar, card, Skrill, NETELLER, Paysafecard, Smith&Smith sau TopPay.

Partea bună este că utilizatorii care depun prin OktoCash își pot retrage fondurile prin orice metodă disponibilă pe NetBet.

Așadar, poți încerca și tu să descoperi cât de simplu este să depui și să retragi de pe NetBet. Fă-ți un cont nou acum, alege metoda de plată cea mai confortabilă pentru tine și simte emoția jocului în cel mai mare cazinou online din România!

Pătrunde în universul NetBet

NetBet.ro este primul operator de jocuri de noroc online licențiat în țara noastră de ONJN după schimbarea legislației și site-ul la care utilizatorii pot găsi cel mai mare număr de jocuri din România. Sunt peste 2.000 de jocuri de la 30+ furnizori, iar numărul lor este într-o continuă creștere.

Utilizatorii pot descoperi la NetBet numeroase sloturi, diverse tipuri de ruletă, jocuri de cărți (Poker, Blackjack, Baccarat, etc.), loterii și table online. În plus, pe NetBet.ro utilizatorii se mai pot distra punând bilete pentru pariuri sportive, pe diverse even-imente sociale sau virtuale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#cazino online, #netbet , #jocuri online