Un lider PSD asteapta explicatii si scuze de la Dragnea: De la Ghita nu am pretentii, dar...

Duminica, 30 Noiembrie 2014, ora 14:51
6544 citiri
Un lider PSD asteapta explicatii si scuze de la Dragnea: De la Ghita nu am pretentii, dar...
Foto: Site Catalin Ivan

Catalin Ivan, liderul europarlamentarilor PSD, este de parere ca Liviu Dragnea trebuie sa le ceara scuze colegilor de partid pentru ca l-a laudat pe Sebastian Ghita, deputatul demisionar, in ciuda pozitiilor asumate de acesta.

"De la Sebastian Ghita nu am pretentii. Nu a fost niciodata cu adevarat membru de partid, a venit, a investit, nu stiu si nu ma intereseaza daca si-a scos banii, a plecat. Sa fie sanatos! Faptul ca a atacat atat de dur partidul, pe la toate televiziunile, nu arata decat masura caracterului sau. Ghita nu va fi niciodata istorie pentru PSD. Doar un capitol nefericit, inchis putin cam tarziu.

Deranjanta este insa pozitia lui Liviu Dragnea, presedintele executiv al PSD si coordonatorul campaniei electorale, care gaseste de cuviinta sa-l laude pe acest Sebastian Ghita, sa-i prevada un viitor stralucit in politica si, mai mult decat atat, sa-i aprobe toate vorbele urate, nemeritate, aruncate asupra intregului partid", a comentat pe Facebook Catalin Ivan.

Ghita a cerut retragerea din PSD a lui Iliescu impreuna cu toti coruptii. Mazare, Constantinescu... (Video)

Sebastian Ghita ii da replica lui Iliescu: Are comportament marxist. PSD nu e o corporatie, dar nici un CAP

Catalin Ivan il intreaba pe Liviu Dragnea cine poarta responsabilitatea daca, asa cum sustine Sebastian Ghita, PSD este un partid de comunisti si corupti, cata vreme el se afla in conducerea formatiunii politice de atatia ani.

"Daca acest partid a sfarsit, dupa atatia ani in care domnul Dragnea se afla in frunte, prin a fi un partid de corupti si comunisti (CC-ul lui Ghita), atunci cine poarta aceasta responsabilitate? Eram clasa a cincea la Revolutie si nu am facut niciodata afaceri cu statul, nu ma regasesc in descrierea lui Ghita, sustinuta de Liviu Dragnea. Ca mine sunt zeci de mii de membri de partid. Domnule Liviu Dragnea, asteptam cu totii scuze!", a mai sustinut Catalin Ivan.

Europarlamentarul a fost deranjat de laudele aduse de Dragnea lui Ghita, dupa demisia acestuia.

"Sebastian Ghita este un baiat cu foarte multe idei bune si care va performa in politica, cum a performat si in afaceri. Singura lui problema este ca vrea sa se intample lucrurile foarte repede. Nu se poate asta in partid. Totusi 3 luni de zile nu e o perioada foarte lunga. Insa ce a spus Sebastian Ghita este corect. Nu putem fi autisti si sa ne prefacem ca nu intelegem semnalul electoratului", a spus Dragnea intr-o emisiune la Romania TV, post patronat de Sebastian Ghita.

Dragnea: Geoana face parte din fratia mafiota din cauza careia am plecat de la Ministerul de Interne

C.B.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban face mare scandal din opoziție. Fostul premier, fost lider al PNL, se află într-un război continuu după ce Klaus Iohannis l-a trecut pe „linie moartă". Ludovic Orban este...
#Catalin Ivan scuze Dragnea Ghita, #Catalin Ivan Ghita PSD corupti , #PSD