Rovana Plumb si Daciana Sarbu, la botezul tripletelor PSD-istului Catalin Ivan

Sambata, 06 Octombrie 2012, ora 22:33
3985 citiri
Rovana Plumb si Daciana Sarbu, la botezul tripletelor PSD-istului Catalin Ivan

Cateva zeci de persoane, intre care ministrul Mediului, Rovana Plumb, si europarlamentarul Daciana Sarbu, au participat, sambata seara, la botezul celor trei fetite ale europarlamentarului PSD Catalin Ivan, la o biserica din Iasi, unul dintre nasii copiilor fiind europarlamentarul Corina Cretu.

Slujba religioasa, care a inceput in jurul orei 19.00 si a durat o ora, a avut loc la Biserica "Barboi," situata in centrul municipiului Iasi.

Nasi ai celor trei fetite sunt europarlamentarul PSD Corina Cretu si medicul Razvan Socolov si sotia acestuia, care sunt nasii de cununie ai sotilor Ivan.

Premierul Victor Ponta era asteptat si el la biserica, insa nu a mai ajuns, la ceremonie fiind prezenta Daciana Sarbu.

Protest in fata bisericii

In timpul slujbei religioase in fata bisericii au protestat aproximativ 20 de angajati disponibilizati de la CET Iasi. Oamenii au spus ca au venit acolo intrucat stiau ca va fi prezent si premierul Victor Ponta, caruia voiau sa ii reaminteasca faptul ca in luna mai le-a promis, la Iasi, ca Guvernul le va acorda salariile compensatorii restante, lucru care nu s-a intamplat.

"Am vrut sa ii aducem aminte premierului ce a promis la Iasi in 31 mai, cand ne-am intalnit la Mitropolie. Din pacate insa, nu a venit, e posibi sa fi aflat ca suntem noi aici", a declarat Virgil Iordache, unul dintre protestatari.

Oamenii au plecat din fata bisericii cu putin timp inainte de terminarea slujbei.

Ponta, asteptat la petrecere

Dupa slujba religioasa, participantii au mers la un restaurant din oras, unde are loc petrecerea.

Europarlamentarul Catalin Ivan a precizat ca la petrecere nu vor partipa foarte multe persoane, printre invitati numarandu-se si colegi din liceu si facultate.

"Nu am facut invitatiile in functie de criteriul politic sau administrativ. Nici nu am emotii pentru ca voi fi intre prieteni", a spus europarlamentarul social-democrat.

El afirma ca la eveniment este asteptat si Victor Ponta, pe care l-a chemat in calitate de prieten, ei cunoscandu-se din perioada in care activau in organizatia de tineret a PSD.

In 21 mai, sotia europarlamentarului, Catalina Ivan, a nascut trei fetite la o clinica privata din Bruxelles.

Sotii Ivan au ramas in capitala Belgiei pana la jumatatea lunii septembrie, dupa care fetitele, Alexandra, Victoria si Teodora, au fost aduse la Iasi.

"La inceput a fost cumplit, dormeam trei-patru ore pe noapte. Apoi m-am acomodat cu noul program, m-am obisnuit. E drept ca am fost ajutati si de cele doua mame, care au stat cu noi la Bruxelles. Oricum, sunt expert in cresterea copiilor. Le hranesc, le schimb si le fac baie, fara sa-mi fie frica", povesteste Catalin Ivan.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Catalin Ivan botez triplete, #Ponta Daciana botez Ivan, #protest botez triplete Catalin Ivan , #stiri Catalin Sorin Ivan