Rafuiala dintre Ivan si PSD continua: Sunt hartuit. Nu vor sa ma lase sa candidez la sefia partidului

Vineri, 13 Martie 2015, ora 17:54
2371 citiri
Rafuiala dintre Ivan si PSD continua: Sunt hartuit. Nu vor sa ma lase sa candidez la sefia partidului

Europarlamentarul Catalin Ivan sustine ca este in permanenta atacat de colegii sai din PSD, pentru a-l determina sa renunte la candidatura pentru sefia partidului, la Congresul social-democratilor.

Ivan a explicat, intr-o interventie telefonica la Realitatea TV, ca cei din conducerea PSD Sector 1 vor suspendarea sa din partid pe o perioada de 12 luni si ca s-au intalnit de mai multe ori in acest sens in ultima saptamana.

Ivan marturiseste ca nu intelege aceste actiuni, intrucat el a fost deja inlaturat de la conducerea organizatiei PSD Sector 1 inca din luna ianuarie, acum fiind membru al PSD Dobrovat.

Protest la PSD - Zeci de oameni il sustin pe Catalin Ivan: "Jos dictatura!"

"Vor sa-mi blocheze candidatura (la sefia partidului - n.red.)! Eu mi-am anuntat candidatura si de atunci sunt permanent supus la diferite forme de hartuire, sunt scos din functie cand eu nu mai am functia respectiva, sunt acuzat de lipsa de activitate in Parlamentul European intr-o comisie din care nu fac parte, purtatorul de cuvant al PSD iese si ma jigneste si nimeni din conducerea partidului nu ia atitudine. Permanent sunt atacat in ideea ca renunt la candidatura sau, daca nu renunt, voi fi blocat", a acuzat Catalin Ivan.

Social-democratul a spus ca cei din organizatia PSD Sector 1 s-au intalnit de trei ori saptamana aceasta pentru a-l suspenda. "Azi (vineri - n.red.) s-au intalnit din nou sa ma suspende, eu nemafiind membru acolo", a precizat Ivan.

Ivan vs. PSD

Conducerea PSD sector 1 Bucuresti a decis, marti, suspendarea din partid, pentru 12 luni, a europarlamentarului Catalin Ivan, acesta sustinand ca decizia nu este statutara intrucat el este membru al PSD in comuna ieseana Dobrovat. Decizia urmeaza a fi aprobata la Consiliul National al PSD din 20-21 martie.

Continua rafuiala in PSD. Ivan, suspendat de la Sectorul 1: Ma voi lupta cu ei

Ivan a fost inlocuit de la conducerea organizatiei Sectorului 1 pe 30 ianuarie, cu Dan Tudorache, la aceeasi data la care Dan Sova a fost reprimit in partid. Odata cu dizolvarea conducerii organizatiei PSD Sector 1, a fost dizolvata si cea a PSD Sector 5.

Schimbari in PSD: Sova - reprimit in partid, Catalin Ivan - inlocuit

"A fost o executie publica. Daca ii superi pe Liviu Dragnea si pe Sebastian Ghita, esti exclus. Ghita ocupa functii ale PSD", a spus Ivan, in aceeasi zi.

De asemenea, europarlamentarii PSD l-au acuzat pe Catalin Ivan, pe 11 februarie, ca nu participa la activitatile grupului social-democrat si ale delegatiei PSD din Parlamentul European, astfel creand "vulnerabilitati" la adresa Romaniei, prin absenta de la lucrarile comisiei de control bugetar.

Catalin Ivan, pus la zid de eurodeputatii PSD: Creeaza vulnerabilitati la adresa Romaniei

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban face mare scandal din opoziție. Fostul premier, fost lider al PNL, se află într-un război continuu după ce Klaus Iohannis l-a trecut pe „linie moartă". Ludovic Orban este...
#Catalin Ivan PSD, #Catalin Ivan scandal PSD, #Catalin Ivan suspendat , #PSD