Ivan nu intelege de ce ar trebui sanctionat: Dragnea are o obsesie cu Vanghelie

Duminica, 14 Decembrie 2014, ora 17:13
2575 citiri
Ivan nu intelege de ce ar trebui sanctionat: Dragnea are o obsesie cu Vanghelie
Foto: Antena 3

Europarlamentarul Catalin Ivan, amenintat cu sanctiuni pentru ca i-a jignit pe cativa colegi din PSD, respectiv Gabriela Firea, Viorica Dancila si Liviu Dragnea, a reactionat duminica la acuzatiile aduse.

In primul rand, Ivan a spus ca el ar trebui sa fie cel suparat ca a aflat de la televizor ca nu mai este seful grupului PSD din Parlamentul European, el fiind inlocuit cu Dancila.

Europarlamentarii social democrati din Romania au reconfirmat sambata numirea si sustinerea Vioricai Dancila pentru functia de lider al grupului PSD din Parlamentul European, precizand ca decizia a fost luata cu unanimitate de voturi la o sedinta la care a participat si Ivan.

Catalin Ivan, inlocuit oficial de Viorica Dancila

"Nu s-a discutat niciodata in BPN, a fost o discutie in care eu am spus ca nu mai vreau sa fiu sef de delegatie, pentru ca am foarte multe activitati in tara si nu pot sa ma mai ocup de delegatie", a replicat Ivan.

Referitor la declaratia lui Liviu Dragnea, care a spus ca Ivan este un "pusti obraznic cu cheita intoarsa de Vanghelie", europarlamentarul a comentat: "Cred ca oricine nu e de acord cu domnul Dragnea e cu Vanghelie. Nu toti cei care au o problema cu Dragnea sunt cu Vanghelie, e o obsesie a domnului Dragnea si n-am cum sa-l ajut", a mentionat Ivan.

Dragnea: Catalin Ivan e un pusti obraznic cu cheita intoarsa de Vanghelie

Legat de acuzatiile ca ar fi jignit doua colege de partid, respectiv pe Gabriela Vranceanu Firea si pe Viorica Dancila, Ivan a spus ca nu avea cum sa faca acest lucru, pentru ca traieste in casa cu noua doamne.

"Ca sa inchei cu doamnele, eu traiesc in casa cu noua doamne, cu tot cu bona, bunica, strabunica, deci am un mare respect pentru doamne, nu mi-as permite sa jignesc o colega de partid".

El a mai spus ca nu intelege astfel de ce ar trebui sanctionat, singurul motiv real fiind ca nu este de acord cu vicepremierul, "dar nu scrie in statutul PSD ca trebuie sa fii de acord cu Dragnea".

Catalin Ivan este cap de lista neagra in PSD dupa ce a criticat public proiectul de reformare si moderniazare a partidului, al carui artizan este presedintele executiv Liviu Dragnea. El a fost amenintat cu sanctiuni si pentru ca le-ar fi jignit pe cele doua colege.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Catalin Ivan sanctiuni PSD, #Catalin Ivan Dragnea, #Catalin Ivan Vanghelie , #PSD