Ivan continua atacurile la Ponta: E mai rau ca Geoana, omoara concurenta in partid

Duminica, 15 Martie 2015, ora 17:53
2973 citiri
Ivan continua atacurile la Ponta: E mai rau ca Geoana, omoara concurenta in partid
Foto: Facebook/Catalin Ivan

Europarlamentarul Catalin Ivan sustine ca Victor Ponta si Liviu Dragnea nu pot conduce un partid de care le este frica, adaugand ca Ponta e mai rau ca Geoana, pentru ca Geoana i-a acceptat lui Ponta candidatura la sefia PSD in 2010, pe cand Ponta "omoara concurenta in partid".

Catalin Ivan a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa sustinuta in localitatea ieseana Dobrovat, ca Victor Ponta si Liviu Dragnea nu mai pot conduce PSD, "un partid de care le este frica".

Ivan: Sunt membru PSD Dobrovat cu drepturi depline. Nichita nu ma doreste

"Celor doi le este frica, pentru ca nimeni nu intelege de ce blochezi oamenii sa candideze la sefia partidului. Mi-am anuntat candidatura la presedintia PSD, dar am rabdare. La doar 36 de ani sunt atat de rabdator, cat nu-si inchipuie ei", a spus Ivan.

El a afirmat ca Victor Ponta este mai rau ca Mircea Geoana, pentru ca in anul 2010, Geoana a acceptat candidatura lui Ponta la congres.

"Vedem acum ca Ponta isi omoara concurenta si respinge ideea de dezbatere in partid", a declarat Catalin Ivan.

Catalin Ivan nu-si gaseste loc nici la PSD Dobrovat - Filiala Iasi i-a respins transferul

El a mai afirmat ca organizarea Consiliului National PSD in 20-21 martie "este asa, doar sa pacalim oamenii".

"Salut organizarea Consiliului National, dar amintesc ca pe 20-21 martie trebuia sa fie congres la PSD, asa anuntase Ponta in decembrie. Forma in care se intampla acest Consiliu National este anapoda. Oricum va fi un congres in doua-trei luni, care va alege un nou Consiliu National. Se fac acum alegeri pentru conducerea Consiliului National pentru o scurta perioada de timp, dar il facem sa pacalim oamenii. Dam impresia ca avem o competitie in partid, dar nu pentru functiile care trebuie. Sper ca la Consiliul National sa se anunte si data congresului. Sunt convins ca vom avea congres in PSD anul asta", a spus Ivan.

Rafuiala dintre Ivan si PSD continua: Sunt hartuit. Nu vor sa ma lase sa candidez la sefia partidului

Europarlamentarul considera ca, potrivit afirmatiilor lui Victor Ponta privind situatia membrilor PSD anchetati, ministrul Finantelor Darius Valcov si ministrul Dezvoltarii Liviu Dragnea ar trebui sa plece din guvern.

"Asa spunea Ponta, ca orice membru care este urmarit penal, pleaca din guvern. Cer public demisia atat lui Valcov, cat si lui Dragnea. In cazul lui Dragnea, el trebuie sa plece si din guvern, dar si din functia de presedinte executiv PSD. Nu poti fi urmarit penal si sa fii acuzat de spagi luate in cimitir si sa ramai in functie, trebuie sa faci un pas in spate. Si Dragnea e urmarit penal intr-un dosar sensibil, trebuia sa-si fi dat de mult timp demisia", a declarat Catalin Ivan.

Continua rafuiala in PSD. Ivan, suspendat de la Sectorul 1: Ma voi lupta cu ei

Europarlamentarul Catalin Ivan a organizat, duminica, o conferinta de presa in comuna Dobrovat, judetul Iasi, el sustinand ca transferul sau de la PSD sector 1 la PSD Dobrovat s-a facut cu respectarea statutului.

Ivan a precizat ca decizia de sambata a BPJ al PSD Iasi privind invalidarea transferului sau se datoreaza presiunilor pe care Ponta si Dragnea le-ar fi facut la adresa sefului judetean al PSD Iasi, Gheorghe Nichita.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Catalin Ivan PSD, #Catalin Ivan atac Ponta, #Catalin Ivan presedintie PSD, #Catalin Ivan suspendat PSD , #PSD