Inca o voce sonora din PSD ii cere lui Dragnea sa faca un pas in spate

Vineri, 05 Decembrie 2014, ora 11:21
4979 citiri
Inca o voce sonora din PSD ii cere lui Dragnea sa faca un pas in spate

Liviu Dragnea a avut "toate posibilitatile din lume" sa reformeze PSD, iar acum nu poate genera un proiect nou pentru partid, spune europarlamentarul Catalin Ivan. El e convins pe de alta parte ca sunt "sanse mici" ca Victor Ponta sa candideze la congresul din martie.

Catalin Ivan crede ca PSD are nevoie de un alt proiect.

"Vor fi la congres mai multe proiecte. Am inteles ca si Liviu Dragnea vrea sa vina cu un proiect la congresul din martie. Nu stiu cu ce fel de proiect ar mai putea sa vina Liviu Dragnea, dupa atatia ani de condus PSD, fie ca secretar general, fie ca presedinte executiv, dar este binevenita orice dezbatere interna", a spus Catalin Ivan, la RFI Romania.

Un lider PSD asteapta explicatii si scuze de la Dragnea: De la Ghita nu am pretentii, dar...

Intrebat daca Liviu Dragnea ar trebui sa faca un pas in spate, europarlamentarul a raspuns: "Eu cred ca domnul Dragnea va face un pas in spate".

"Deocamdata, am votat cu totii ca trebuie sa ramana la conducerea partidului pana la congres, dar nu cred ca domnul Dragnea poate genera un proiect nou pentru PSD, pentru ca este un om politic care a condus PSD-ul foarte multi ani. (...) A avut toate posibilitatile din lume sa reformeze PSD-ul si sa-i dea un suflu nou. Acum suntem aici, tragem concluziile. Eu cred ca este nevoie de un cu totul si cu totul alt proiect", a mai afirmat eurodeputatul PSD.

Intrebat daca si l-ar dori pe Victor Ponta in continuare in fruntea PSD, Catalin Ivan a raspuns: "Din cate-l stiu pe domnul Victor Ponta si-l stiu de foarte-foarte multi ani, sunt convins ca sunt sanse mici sa candideze in martie".

Citeste mai multe despre Catalin Ivan: Nu cred ca Liviu Dragnea poate genera un proiect nou pentru PSD, pe RFI Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat sâmbătă pe Facebook o fotografie în care apare în tribune, la un meci, afişând un tricou cu mesajul: Ştim Toţi!, ca răspuns la mesajul de pe...
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
#Catalin Ivan Liviu Dragnea, #Ivan Dragnea Congres PSD, #Dragnea proiect PSD , #PSD