Europarlamentar PSD, intristat de miting: Parca am fi condusi de Vadim Tudor!

Luni, 04 Decembrie 2017, ora 17:50
5703 citiri
Europarlamentar PSD, intristat de miting: Parca am fi condusi de Vadim Tudor!
Foto: Arhiva Facebook/Catalin Ivan

Europarlamentarul social-democrat, Catalin Ivan, sustine ca in acest moment PSD seamana din ce in ce mai mult cu Partidul Romania Mare. Ivan deplange mesajele radicale transmise de PSD a anuntat vrea sa organizeze inclusiv un miting la Craiova pe 9 decembrie, impotriva "statului paralel".

Catalin Ivan crede ca mitingul social-democratilor nu ar trebui sa aiba loc.

"Craiova este orasul unde a fost primar Olguta Vasilescu, este organizatia Dolj care a trecut prin foarte multe probleme, multi lideri importanti ai organizatiei fiind dati deoparte, scosi in afara partidului, dupa modelul lui Liviu Dragnea, astfel incat Manda si cu Olguta Vasilescu sa aiba liniste totala si sa controleze autoritar tot ce se intampla.

Eu cred ca pot sa faca acest miting. Intrebarea este pentru ce, care este scopul mitingului? (...). Care este mesajul unui partid aflat la guvernare, un partid care are un program de guvernare investit cu incredere de foarte multi romani in 2016 si care ar trebui teoretic sa guverneze, nu sa faca mitinguri", a mai spus europarlamentarul la RFI.

"Oameni seriosi, la locul lor, care au construit acest partid, care sunt de 10-15-20 de ani in Partidul Social Democrat privesc cu tristete peremizarea partidului. Aceste mesaje radicale gen Tricolorul... parca am fi condusi de Vadim Tudor, Dumnezeu sa-l ierte! Nu mai recunoaste nimeni directia in care merge partidul, mesajele partidului", a mai adaugat Catalin Ivan.

Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD, a declarat duminica seara dupa o intalnire a liderilor partidului cu presedinti de filiale ca PSD va organiza un miting impotriva statului paralel. El a mai precizat ca luni va avea loc o discutie si cu ceilalti lideri de filiale si se va decide cand va avea loc manifestatia, care se va desfasura simultan in Bucuresti si in alte orase ale tarii.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Catalin Ivan PSD, #Vadim Tudor PRM Liviu Dragnea, #Ivan comparatie Dragnea Vadim miting PSD , #PSD