Europarlamentar PSD, despre nominalizarea Vioricai Dancila: Cei din PE nu o stiu nici dupa 9 ani, au fost efectiv socati

Luni, 22 Ianuarie 2018, ora 10:59 8031 citiri
Foto: Facebook/Catalin Ivan

Catalin Ivan, europarlamentar din partea PSD, sustine ca eurodeputatii romani si straini au fost "efectiv socati" de nominalizarea Vioricai Dancila pentru formarea unui nou Guvern al PSD, al treilea in ultimul an.

"M-a surprins pe mine, ne-a surprins pe toti cei din Parlamentul European, romani si straini deopotriva (...). Vorbesc de europarlamentari din toate tarile, care au lucrat cu Viorica Dancila sau care o stiu cat de cat. Majoritatea nu o stiu nici dupa noua ani de zile, dar si cei care o stiu au fost efectiv socati (...). Este cea mai obedienta si cea mai fidela persoana posibila din tot PSD-ul pentru Liviu Dragnea, persoana pe care si-a dorit s-o impuna imediat dupa Sevil Shhaideh si nu a reusit", a declarat Catalin Ivan la RFI.

Catalin Ivan este de parere ca Viorica Dancila "nu va conduce nici macar o secunda Guvernul".

"Faptul ca Mihai Tudose a fost obligat sa plece, iar Viorica Dancila, de fapt Liviu Dragnea, ca Viorica Dancila n-o sa conduca nici macar o secunda Guvernul, va fi Liviu Dragnea si la Camera Deputatilor si la Guvern si la partid, ceea ce este foarte periculos pentru democratia din Romania, iar vestea proasta ca vor ramane peste 80% din oameni acolo, practic toti oamenii lui Liviu Dragnea, acei incompetenti in marea lor majoritate, adusi de la Teleorman doar pe criteriul obedientei".

Pentru Ivan, faptul ca Guvernul va ramane in "structura mamut" este o veste proasta. "Eu cred ca vestea proasta este ca pana la urma vor ramane toate portofoliile si Guvernul va ramane in structura aceasta mamut. Eu am sustinut demersul facut de Mihai Tudose, pentru ca eu chiar cred ca avem nevoie de un Guvern mai suplu, de ministri mai putini, de o echipa mai performanta".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News