Cum se apara Catalin Ivan de atacul colegilor din PSD: Dragnea loveste prin intermediul unei doamne

Joi, 12 Februarie 2015, ora 08:53 4055 citiri

Acuzat de propriii colegi PSD din PE ca a creat "vulnerabilitati la adresa Romaniei", europarlamentarul Catalin Ivan reactioneaza si il acuza pe presedintele executiv al partidului, Liviu Dragnea, ca il ataca prin intermediul altora.

"Liviu Dragnea loveste din nou, tot prin intermediul unei doamne. Daca la inceput au fost doamnele Firea, Dancila si Plumb, apoi doamna Andronescu, acum doamna Dancila recidiveaza cu acelasi apetit pentru minciuna si acelasi zel in a-si multumi seful", scrie pe Facebook Catalin Ivan.

Europarlamentarul tine sa mentioneze ca nu este membru in comisia din PE de la ale carei sedinte este acuzat ca absenteaza, fiind doar supleant, "adica inlocuiesc un membru plin atunci cand acesta lipseste".

"Membru plin este Dan Nica, cel care ocupa si functia de vicepresedinte al comisiei. Cum nu a lipsit, nu mi s-a solicitat niciodata sa-l inlocuiesc", explica Ivan., care adauga ca aceasta "minciuna este asa de usor de demonstrat", incat nu intelege cum de "nu s-au temut de penibilul de care se vor acoperi aruncand-o in spatiul public".

Catalin Ivan, pus la zid de eurodeputatii PSD: Creeaza vulnerabilitati la adresa Romaniei

Europarlamentarii PSD sustin ca neparticiparea in ultimul timp a lui Catalin Ivan la activitatile grupului si ale delegatiei PSD din PE afecteaza buna functionare a activitatii delegatiei, iar absenta sa de la lucrarile Comisiei de Control Bugetar a creat "vulnerabilitati la adresa Romaniei".

"Absenta sistematica a dlui Ivan de la activitatile Comisiei de Control Bugetar a fost de natura a crea probleme foarte serioase delegatiei, dar si vulnerabilitati la adresa Romaniei, permitand deschiderea unor discutii despre posibile sanctiuni in ceea ce priveste utilizarea fondurilor europene", se arata intr-un comunicat remis presei miercuri seara.

Totodata, europarlamentarii PSD afirma ca sunt "extrem de preocupati de lipsa totala de activitate a domnului Ivan, ca membru al Delegatiei la Comisia Parlamentara de Cooperare UE-Rusia, in contextul in care dezbaterea privind relatia UE cu Federatia Rusa este una dintre cele mai grave, si cu consecinte directe, asupra Romaniei".

Ivan, demis de la sefia PSD Sector 1: A fost o executie. Daca-i superi pe Dragnea si Ghita esti exclus (Video)

Recent, Catalin Ivan a fost inlaturat de la sefia PSD Sector 1, conducerea organizatiei fiind dizolvata.

Europarlamentarul Catalin Ivan a sustinut la acel moment ca inlaturarea sa de la sefia PSD Sector 1 a fost o "executie", el aratand ca motivul real consta in faptul ca l-a "suparat" pe Liviu Dragnea, dar si pe Victor Ponta atunci cand a facut declaratii impotriva lui Sebastian Ghita.

B.B.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News