Catalin Ivan: Scrisoarea pentru demisia lui Dragnea arata ca PSD nu mai poate fi reformat

Miercuri, 19 Septembrie 2018, ora 15:00 7341 citiri
Foto: Facebook/Catalin Ivan

Scrisoarea deschisa prin care se cere "demisia imediata" a lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor, semnata de trei lideri social-democrati, arata ca de fapt partidul nu mai poate fi reformat si reprezinta "o reglare de conturi intre doua grupari de interese care vor sa-l aduca pe Dragnea la masa negocierilor si sa reimparta bugetul national", sustine europarlamentarul SD Catalin Ivan.

"Scrisoarea in sine arata - pentru cine are de vazut si de inteles - ca PSD nu mai poate fi reformat. Este de fapt o reglare de conturi intre doua grupari care isi impart un partid luat captiv si nici unii, nici altii nu sunt cei care ar putea sa reformeze PSD sau sa reformeze Romania.

Daca ne uitam in scrisoare, prima solicitare arata ca se cere retragerea lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al partidului si, apoi, mai jos, in text undeva, ca Viorica Dancila ar trebui sa preia interimatul.

Reiese foarte clar ca demersul este unul total neserios, pentru ca nu poti sa-l dai jos pe Liviu Dragnea si sa pui interfata lui Liviu Dragnea sa conduca partidul - este ca si cum l-ai lasa tot pe Liviu Dragnea sa conduca.

De fapt, este o negociere intre doua grupari cu interese obscure care vor sa il readuca pe Dragnea la masa negocierilor si sa reimparta acest 'tort' care se numeste bugetul national si, practic, Romania. Sunt doar interese financiare, interese economice care stau in spatele acestui demers, nici pe departe bunul mers al lucrurilor in PSD si in Romania", a sustinut Catalin Ivan.

Lideri ai PSD au semnat o scrisoare deschisa prin care cer "demisia imediata" a lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor si asigurarea interimatului la conducerea partidului de catre premierul Viorica Dancila, care este presedinte executiv.

Vezi si:

Documentul este semnat de vicepresedintele PSD Paul Stanescu, viceprim-ministru si ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, de Gabriela Firea, vicepresedinte PSD si primar general al Capitalei, de Adrian Tutuianu, vicepresedinte PSD si vicepresedinte al Senatului.

Citeste mai multe informatii despre scandalul din interiorul PSD:

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News