Catalin Ivan, printre propunerile tinerilor social democrati pentru europarlamentare

Duminica, 26 Ianuarie 2014, ora 11:55 2484 citiri

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan, liderul social-democratilor din Parlamentul European, va fi una dintre cele opt propuneri ale TSD pentru alegerile europarlamentare din luna mai.

Anuntul a fost facut sambata de presedintele TSD, Mihai Sturzu, la Sibiu, la o sedinta a Biroului Politic si a Comitetului Executiv, informeaza Mediafax.

Celalalte sapte persoane propuse de tinerii social-democrati pentru lista de la alegerile europarlamentare sunt Andi Cristea, Claudia Tapandel (Bucuresti), Calin Buzgau (Mures), Ioana Pop Cazacu (Maramures), Gabriel Oniga (Cluj), Emilian Pavel (Bihor) si Alexandru Rotaru (Neamt).

Totodata, presedintele TSD a mentionat ca organizatia o sustine si pe Daciana Sarbu, in cursa pentru obtinerea unui nou mandat de europarlamentar.

"Acum, cand v-am prezentat lista, tocmai mi-am dat seama ca jumatate din propunerile noastre sunt din Ardeal. Alaturi de aceste propuneri mai sunt cateva nume de europarlamentari pe care TSD ii sustine si, pentru ca suntem la Sibiu, as vrea sa mentionez aici numele Dacianei Sarbu", a declarat Mihai Sturzu.

Decizia privitoare la propunerile TSD pentru alegerile europarlamentare va fi luata la inceputul lunii februarie, intr-o sedinta a Comitetului Executiv al PSD. Obiectivul partidului la europarlamentare este obtinerea a 35 la suta dintre voturile exprimate.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza sevastian
sevastian
rank 1
Poate nu mai castiga inca un mandat.
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5