Catalin Ivan: O noua suspendare a lui Basescu nu ar avea sens

Miercuri, 07 Mai 2014, ora 14:02 1389 citiri

Este putin probabila o noua suspendare a presedintelui, desi Traian Basescu ar merita suspendat in fiecare zi pentru incalcarile Constitutiei, spune purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan. El considera ca o noua suspendare nu are sens, pentru ca tara are nevoie de stabilitate.

Intrebat daca premierul Ponta nu greseste raspunzandu-i presedintelui Basescu, purtatorul de cuvant al PSD a raspuns: "Nu avem alta varianta decat sa sanctionam derapajele de la democratie si incalcarile Constitutiei".

A incalcat presedintele Constitutia? Este posibila o noua suspendare? Dezbatere Ziare.com

"Am putea sa le ignoram si multa lume ne spune sa nu-l luam in seama pe Traian Basescu, pentru ca mai are foarte putin pana isi incheie mandatul", a spus purtatorul de cuvant al PSD, la RFI Romania.

In opinia lui Catalin Ivan, "este putin probabila o noua suspendare, desi Traian Basescu ar merita suspendat in fiecare zi pentru incalcarile Constitutiei".

Ponta vrea suspendarea lui Basescu in ultima zi de mandat - ce spun reprezentantii PSD si PNL

Ponta, nou atac la presedinte. Basescu, suspendat in ultima zi de mandat?

"In schimb, asta ar insemna sa ducem tara din nou intr-o criza politica, sa mergem din nou la referendum, sa chemam din nou oamenii la vot, oameni care oricum vin in noiembrie si vor sanctiona regimul lui Traian Basescu si practic vor sanctiona pe orice candidat va sustine acesta. O noua suspendare din punctul meu de vedere nu are sens, acum avem nevoie de stabilitate, economia merge din ce in ce mai bine, nu putem sa punem in pericol rezultatele guvernarii foarte bune de pana acum", a mai declarat Catalin Ivan.

Citeste mai multe despre Ivan: O noua suspendare a lui Traian Basescu este putin probabila, nu ar avea sens, pe RFI Romania.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News