Catalin Ivan: Ne-am amuzat cand Dragnea a suspendat o sedinta ca sa vada Suleiman Magnificul. Indiferenta ne costa

Duminica, 21 Ianuarie 2018, ora 16:49 7772 citiri
Foto: Facebook/Catalin Ivan

Europarlamentarul Catalin Ivan a transmis pe Internet un mesaj critic la adresa sa si a colegilor din PSD, sustinand ca din cauza lor Liviu Dragnea a ajuns sa aiba prea multa putere.

"Recunosc ca nu l-am privit niciodata cu atentie pe Liviu Dragnea. Am considerat ca am multe alte lucruri mai importante de facut decat sa-l analizez, sa incerc sa inteleg ce urmareste, sa-i anticipez planurile.

Aceasta indiferenta a tuturor, mai ales a liderilor importanti ai partidului, ne costa acum foarte scump. A stiut sa se faca util, sa isi faca loc discret, cu rabdare, sa exploateze slabiciunile celor din jur... si am ajuns aici, cu el controland aproape toate institutiile importante ale statului", a scris Catalin Ivan pe Facebook.

Europarlamentarul a povestit ca la un moment dat Liviu Dragnea a intrerupt o sedinta de partid pentru a urmari un serial turcesc.

"Ne-am amuzat cand a suspendat o sedinta la partid ca sa vada Suleiman Magnificul. Vazandu-i insa evolutia, acel moment capata o simbolistica noua. Dupa criza Sheidehh a urmat criza Plumb si Sheidehh, apoi criza Carmen Dan si acum catastrofa Dancila", a punctat Ivan.

In concluzia mesajului, Ivan spune ca "filmul Suleiman Magnificul ar trebui interzis pentru ca, pe fondul lipsei de cultura, poate crea monstri".

Europarlamentar PSD: Un singur om, paranoic, corupt, bolnav de putere si obsedat de control a reusit sa arunce tara in aer

Lideri locali ai PSD vorbesc despre ruptura; cei ai ALDE spun ca nu se baga intre "Trabant" si "Mercedes"

A.G.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News