Catalin Ivan: Liberalii sa se uite mai putin in sondaje si mai mult la guvernare

Miercuri, 22 Mai 2013, ora 12:18
1616 citiri
Catalin Ivan: Liberalii sa se uite mai putin in sondaje si mai mult la guvernare

Unii liberali au lasat doar PSD sa-si asume lucrurile grele ale guvernarii, ceea ce nu este corect, spune purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan. El precizeaza ca protocolul USL "nu trebuie renegociat de la zero", ci doar "intarit", dupa scandalul Sorin Rosca Stanescu.

Europarlamentarul Catalin Ivan declara ca "dorinta PSD este ca Uniunea Social Liberala sa fie la fel de eficienta si la guvernare, cum a fost in opozitie".

Antonescu spune ca protocolul USL nu e suspendat si nu stie ce vrea sa modifice Ponta

"Cat am fost in opozitie, ati vazut ca toate bataliile duse au fost castigate, pentru ca am fost uniti, am vorbit pe aceeasi voce, am spus aceleasi lucruri si am facut exact cum am vorbit. La guvernare, in schimb, lucrurile s-au schimbat si e normal sa se schimbe, pentru ca este alta situatie in care ne aflam cu totii", a declarat social-democratul, la RFI Romania.

Purtatorul de cuvant al PSD spune ca "unii colegi liberali s-au gandit ca au anul viitor alegeri prezidentiale si e mai bine sa lase doar PSD sa-si asume lucrurile grele ale guvernarii, ceea ce nu este corect".

Nou protocol al USL? PSD: Nu stim ce o sa prevada. Vice PNL: Nu stiu de vreo modificare

Catalin Ivan afirma ca protocolul USL trebuie "reanalizat", dupa scandalul Sorin Rosca Stanescu: "Este vorba doar de o adaptare a protocolului la noua situatie".

"Sunt anumite lucruri care trebuie reanalizate, reasezate. In nici un caz, nu este vorba despre un alt protocol sau despre o renegociere de la zero. Este vorba de o reasezare a modului de functionare a USL, adaptata noii conjuncturi. (...) Eu cred ca (lucrurile - n.red.) se vor rezolva foarte repede, in momentul in care liberalii vor intelege ca nu doar ei au alegeri anul viitor pentru presedintia Romaniei, cu totii si cu totii il sustinem pe Crin Antonescu.

Prin urmare, daca s-ar uita mai putin la sondaje si la alegerile de anul viitor si mai mult la ce avem de facut la guvernare, cred ca ar fi mai bine pentru toata lumea", este de parere purtatorul de cuvant al PSD.

Citeste mai multe despre Ivan (PSD): Liberalii sa se uite mai putin in sondaje si mai mult la guvernare!, pe RFI Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
#Catalin Ivan protocol USL, #Catalin Ivan sondaje PNL , #PSD