Catalin Ivan ii raspunde lui Dragnea: Eu nu am plecat nicio secunda din PSD

Duminica, 04 Octombrie 2015, ora 13:36 2760 citiri
Foto: Arhiva Ziare.com

Europarlamentarul Catalin Ivan a declarat ca nu a fost plecat nicio secunda din PSD, ci doar intr-un "proces prelungit de transfer", dupa ce presedintele interimar al formatiunii politice Liviu Dragnea a afirmat ca Ivan este "un tanar care trebuie recuperat pentru partid".

"Eu nu am plecat nicio secunda din PSD. Nu mi-am dat demisia si nici nu am fost dezis. Nu am fost in afara partidului nici macar un moment. Ma bucura declatia lui Liviu Dragnea. Din punctul meu de vedere nu am plecat niciodata. Am fost intr-o procedura de transfer prelungit. Mi se pare normal sa redevin membru activ in PSD", a declarat Catalin Ivan la Realitatea TV, adaugand ca va discuta aceste detalii cu Liviu Dragnea.

Europarlamentarul considera ca atitudinea presedintelul interimar al PSD este corecta: "In partid trebuie adunate toate resursele. Mai avem opinii diverite, dar important este sa fim uniti".

Cu privire la intrebarea daca a fost contactat pana acum de Dragnea sau Victor Ponta, europarlamentarul a raspuns: "Domnul Ponta in niciun caz, iar Liviu Dragnea probabil urmeaza sa ma contacteze. Sunt deschis total".

Comentariile acestuia vin in contextul in care Liviu Dragnea a facut un pas important spre reconciliere.

Dragnea: Catalin Ivan este un tanar care trebuie recuperat de partid

"Este un tanar care trebuie sa fie recuperat pentru partid (...) inteleg ca are o activitate foarte buna ca europarlamentar. O sa am o discutie cu el. Cu mai multa rabdare si intelepciune s-ar putea sa aiba un viitor bun in PSD", a explicat Dragnea.

In luna septembrie, Catalin Ivan spunea ca lucrurile merg intr-o directie buna in PSD si ca nu mai are de ce sa il critice pe Liviu Dragnea, dupa ce, anterior, europarlamentarul l-a atacat in mai multe randuri si chiar i-a cerut demisia din functia detinuta in partid.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News