Catalin Ivan, despre dosarul lui Nichita: Nu e vorba de hotie, ci de prostie si ticalosie

Sambata, 02 Mai 2015, ora 13:50 5323 citiri
Foto: Facebook/Catalin Ivan

Europarlamentarul Catalin Ivan a comentat, sambata, cazul lui Gheorghe Nichita, primarul Iasiului, care se afla sub control judiciar, acuzat ca le cerea sefilor Politiei Locale sa-si puna subordonatii sa-i supravegheze iubita.

"Chiar daca nu este vorba de hotie in dosarul lui Gheorghe Nichita, ci doar de prostie si ticalosie, este evident ca trebuie sa-si dea demisia din toate functiile politice pe care le detine", a scris pe Facebook Catalin Ivan.

Acesta a precizat ca PSD Iasi poate sa castige alegerile locale si parlamentare fara Nichita.

Mai mult, considera Ivan, PSD Iasi poate obtine acest lucru doar daca Nichita "dispare total din peisajul politic iesean".

"In ceea ce priveste titlul auto-asumat de lider national al acestui partid, PSD a fost etichetat in multe feluri, dar niciodata ca fiind un partid de prosti. Prin urmare, prezenta acestuia in forurile nationale de conducere ar fi o pata urata pe obrazul tuturor celor care sustin acest partid", a adaugat europarlamentarul.

Stenograme de tot rasul in dosarul Nichita: Cum a pus primarul gelos toata Politia din Iasi pe urmele iubitei

Procurorii anticoruptie l-au retinut, joi seara, pe Nichita pentru instigare la folosirea de informatii ce nu sunt destinate publicitatii, in forma continuata, instigare la abuz in serviciu, instigare la acces ilegal la un sistem informatic si instigare la operatiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice.

Vineri, edilul a fost eliberat sub control judiciar.

A.G.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News