Catalin Ivan: Basescu ar trebui suspendat de 2-3 ori pe zi, dar nu o s-o facem

Miercuri, 05 Martie 2014, ora 16:10 1593 citiri
Foto: Arhiva

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a spus ca "presedintele Traian Basescu nu are nici un rol in desemnarea noilor ministri. El face un abuz, e total iresponsabil, duce tara intr-o situatie de instabilitate politica si castiga timp sa mai faca putin circ".

Presedintele Traian Basescu nu a semnat inca decretele de numire a noilor ministri. Intrebat de RFI Romania daca acest lucru ar fi un motiv pentru o noua suspendare, Catalin Ivan a raspuns: "Si acest abuz si multe altele de-a lungul timpului ar fi fost motive de suspendare.

Ar fi un gest iresponsabil din partea noastra sa ducem tara din nou intr-o criza politica, din nou referendum si asa mai departe, in conditiile in care el mai are doar cateva luni de mandat, iar tara are nevoie de stabilitate (...). Desi Traian Basescu ar trebui suspendat de doua-trei ori pe zi, ne da motive permanente de suspendare, nu o s-o facem, pentru ca mai are putin pana la terminarea mandatului".

Citeste mai multe despre Catalin Ivan: Traian Basescu ar trebui suspendat de doua-trei ori pe zi, dar nu o s-o facem! pe RFI Romania.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News