Catalin Ivan anunta surprize foarte mari la Congresul PSD

Vineri, 03 Aprilie 2015, ora 10:52 3737 citiri

Europarlamentarul Catalin Ivan a declarat ca se va lupta "pana la capat" cu Victor Ponta si Liviu Dragnea, intrucat cei doi "condamna PSD la multi ani de Opozitie de acum incolo".

Suspendat din partid, Catalin Ivan sustine ca e in continuare membru PSD si ca suspendarea sa din partid este ilegala: "S-a incercat suspendarea mea din PSD, nu au reusit. Sunt membru la Dobrovat, o comuna din judetul Iasi, acolo m-am transferat si sunt membru acolo.

Catalin Ivan: Dragnea si Ponta ne indeparteaza de Europa

S-a dizolvat organizatia PSD Sector 1, toata organizatia, numai ca sa poata sa ma excluda pe mine. Am depus contestatie la partid. Daca nu primesc raspuns, probabil in perioada urmatoare, imediat dupa Sarbatori, voi actiona si in instanta", pentru dizolvarea organizatiei.

Mai mult, acesta sustine ca va prezenta la viitorul congres un "proiect de modernizare" a formatiunii, la care vor adera "foarte multi colegi", inclusiv sefi de filiale judetene.

Acesta declara ca in prezent se consulta cu socialistii din Franta, Germania si Marea Britanie in privinta proiectului sau de modernizare. Citeste mai multe despre Catalin Ivan: Voi participa la Congresul PSD, ma sustin multi colegi, vor fi surprize foarte mari pe RFI Romania.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News