Catalin Nechifor, PSD: Alba ca Zapada este PDL

Marti, 25 Octombrie 2011, ora 17:15 1883 citiri
Foto: Arhiva

Presedintele PSD Suceava, deputatul Catalin Nechifor, a declarat, ca Alba ca Zapada, anuntata de fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu, este chiar PDL, iar cei sapte pitici din jurul ei sunt UNPR, Partidul Poporului - Dan Diaconescu, Miron Cozma, Laszlo Tokes, Miscarea Populara si Noua Republica.

"Daca in urma cu cateva luni sau aproape un an, cand Lazaroiu vorbea de Alba ca Zapada, poate ca unii se gandeau la o structura curata, acest proiect politic incepe sa fie din acest moment din ce in mai clar pentru totii romanii.

Alba ca Zapada nu e doar o simpla faptura gingasa. E o intreaga combinatie, un intreg proiect politic care inseamna pe de o parte un partid mai consistent, PDL, pe care Lazaroiu si-l inchipuie ca fiind Alba ca Zapada, dar din pacate e un personaj foarte negativ. Iar pe de alta parte sunt sapte pitici pe care i-am identificat", a declarat liderul local social democrat, informeaza Monitorul de Suceava.

Catalin Nechifor crede ca piticii nu se vor mai multumi cu acest statut.

"Vor si ei sa fie pitici mai mari si s-ar putea sa ne trezim in aceasta situatie cu o alta miscare, Alba ca Zapada si cei sapte pitici bosumflati si nemultumiti. Iar acest lucru nu o sa faca altceva decat sa puna pe jar intreaga constructie politica romaneasca. S-ar putea sa asistam la o incitare a populatiei, la masuri sau la miscari publice importante. Nu spun lucruri mari. O spun ca o atentionare, pentru ca aceasta confuzie politica pe care Alba ca Zapada a lui Lazaroiu si PDL incearca sa o faca s-ar putea sa aiba repercursiuni nu doar impotriva PDL. Si nu aici ar fi tragedia", considera Catalin Nechifor.

Liderul PSD Suceava crede ca din cauza acestor confuzii politice romanii "vor fi pusi in situatia la viitoarele alegeri de a gasi pe buletinele de vot foarte multe formatiuni politice, dintre care unele vor fi de extrema dreapta, iar unele nu vor avea nici o legatura cu parcursul european al Romaniei".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News