Cătălin Drulă a câștigat pariul făcut în septembrie cu liberalii: „Pun pariu pe o sticlă de vin că o să veniţi cu alt premier”

Vineri, 19 Noiembrie 2021, ora 07:3111749 citiri
Cătălin Drulă a câștigat pariul făcut în septembrie cu liberalii: „Pun pariu pe o sticlă de vin că o să veniţi cu alt premier”
Fostul ministrul al Transporturilor, Cătălin Drulă FOTO Facebook/Cătălin Drulă

Fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, se poate considera câștigător al pariului făcut într-o ședință a fostei coaliții din luna septembrie.

Într-o ședință tensionată a coaliției, USR-iștii le-au cerut liberalilor să vină cu un alt premier, dar aceștia au refuzat. Atunci, Cătălin Drulă le-a spus celor de la PNL: „Pun pariu pe o sticlă de vin că o să veniţi cu alt premier”.

Rareș Bogdan a reacționat atunci foarte furios.

”Pentru PNL nu există altă opţiune decât Florin Cîţu. Îţi spun, Cătălin (Drulă – n. red.), tonul tău este foarte nepotrivit, dacă o făceai cu mine, nu mai erai în guvern. Negocierea cu AUR e toxică, asocierea cu ei este extrem de regretabilă”, a intervenit în discuţie şi Rareş Bogdan.

Ministrul interimar al Apărării, Nicolae Ciucă, a fost propus și votat joi de Biroul Executiv al PNL pentru funcția de premier, cu unanimitate de voturi. Decizia conducerii PNL a venit după o discuție pe care Florin Citu a avut-o cu președintele Klaus Iohannis, în urma blocării negocierilor cu cei de la PSD.

”Din multiple motive ce țin de rigurozitate, cunoașterea statului roman, de momentul actual și datorita capacității sale manageriale pe care a reușit să și-o demonstreze că Sef de stat Major al Armatei Romane”, a explicat Rareș Bogdan rațiunile desemnării lui Ciucă de către PNL.

Joi seara, liberalii au decis ca propunerea de premier pentru formarea unui nou guvern să fie Nicolae Ciucă. Liderii PNL care l-au însoţit pe Florin Cîţu - Nicolae Ciucă, Lucian Bode, Rareş Bogdan, Gheorghe Flutur şi Virgil Popescu - au râs când preşedintele PNL a fost întrebat de jurnaliști dacă are senzaţia că pierde partidul prin nominalizarea lui Nicolae Ciucă pentru funcţia de premier. ”Aţi auzit răspunsul colegilor”, a afirmat Cîţu.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News