Catalin Drula, despre subcontractorii din constructii: "Exista si situatii in care firmele si-au mai luat tepe"

Miercuri, 17 Martie 2021, ora 19:452689 citiri
Catalin Drula, despre subcontractorii din constructii: "Exista si situatii in care firmele si-au mai luat tepe"
Catalin Drula, ministrul Transporturilor FOTO: Facebook

Ministrul Transporturilor, Catalin Drula, considera ca firmele romanesti care lucreaza ca subcontractori pentru marile companii care au castigat contracte de infrastructura de transport "trebuie sa-si protejeze un pic interesele si sa semneze contractele cu clauzele corecte". El arata ca, avand in vedere numeroasele proiecte care au demarat si care vor incepe, piata este in avantajul subcontractorilor pe care se vor "bate firmele mari".

Referind-se la firmele romanesti care lucreaza ca subcontractori pentru companiile care castiga licitatii pentru mari proiecte de infrastructura si care nu isi primesc banii, ministrul Transporturilor afirma ca legislatia permite plata directa catre subcontractori, cu conditia ca acestia sa fie declarati.

El a declarat miercuri, la finalul sedintei de Guvern, ca avand in vedere numeroasele proiecte pe care autoritatile le demareaza in domeniul infrastructurii, "piata acum e in avantajul" subcontractorilor in sensul in care "se bat contractorii mari pe ei" si "nu mai au acea presiune sa execute lucrarile in orice conditii".

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News