Cătălin Drulă, optimist că USR va reveni la guvernare în 2024 alături de unii liberali: ”Putem face o alternativă la polul militaro-socialist”

Marti, 19 Aprilie 2022, ora 22:57 2246 citiri
Cătălin Drulă, fost ministru al Transporturilor FOTO Facebook

Liderul interimar al USR, Cătălin Drulă a afirmat marţi, 19 aprilie, că partidul său și unii membri ai PNL ar putea face un ”pol liberal” care să fie alternativa la cel ”militaro-socialist”.

”Eu cred că USR are o şansă foarte mare să fie la guvernare din 2024”, a spus Cătălin Drulă marți seară la Profit TV, adăugând că ar mai guverna cu unii oameni din PNL.

Întrebat pe cine ar alege între Cîţu şi Ciucă, liderul USR a răspuns: ”Ciucă măcar e om mai aşezat, cu care poţi să vorbeşti nişte lucruri. Din păcate, nu are o competenţă foarte mare pentru ce e nevoie pe guvernare. Florin Cîţu este un om care a acţionat în politică complet neserios şi nu se poate construi cu el”.

Drulă a mai spus că a colaborat foarte bine cu Ilie Bolojan, cu primarul Reşiţei sau preşedintele de Consiliu Judeţean de acolo.

”Sunt oameni care acum sunt nedumeriţi în militarul socialist din care au ajuns să facă parte. Le întind o mână, pentru construcţie şi sunt convins că putem să facem un pol liberal, ca alternativă la polul militaro-socialist. Eu asta îmi doresc pentru 2024, să facem un pol”, a mai afirmat Drulă.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com