Cătălin Drulă, după ce Niculae Bădălău a fost reținut: „Vom solicita revocarea din funcţia de la Curtea de Conturi”. „PSD se dovedeşte din nou partidul corupţilor”

Duminica, 27 Noiembrie 2022, ora 20:58 2904 citiri
Președintele USR, Cătălin Drulă FOTO Facebook/Cătălin Drulă

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a anunţat că formaţiunea va solicita, în Parlament, înlocuirea lui Niculae Bădălău din funcţia de la Curtea de Conturi, după ce acesta a fost reţinut de DNA pentru fapte de corupţie.

”Oare social-democratul cu pretenţii europene Marcel Ciolacu va face tot joc de glezne şi îl va proteja ca pe Arsene de la Neamţ şi atâţia alţii?”, a adăugat Drulă.

PSD se dovedeşte din nou partidul corupţilor. Nicolae Bădălau, omul numit de Marcel Ciolacu la Curtea de Conturi tocmai a fost reţinut de DNA pentru dare de mită şi trafic de influenţă. Conform procurorilor, Bădălau făcea presiuni asupra primarilor de comună pentru ca firmele apropiate de el să primească contracte la schimb cu promisiunea unei mite de 7% din valoarea contractelor. Nicolae Bădălau a fost recompensat cu funcţia de la Curtea de Conturi după ce nu a mai prins un loc pe listele PSD de la alegerile parlamentare pentru că a jignit de mai multe ori românii din diaspora”, a scris, pe Facebook, Cătălin Drulă.

El a susţinut că Bădălău bu avea nicio recomandare pentru a ajunge la Curtea de Conturi, ci, din contră, ”în 1988 a fost condamnat pentru furt şi a fost cercetat în mai multe dosare DIICOT şi DNA”.

”Mâine vom solicita în Parlament revocarea lui Bădălău din funcţie. Oare social-democratul cu pretenţii europene Marcel Ciolacu va face tot joc de glezne şi îl va proteja ca pe Arsene de la Neamţ şi atâţia alţii?”, a adăugat Drulă.

Fostul senator PSD Niculae Bădălău, vicepreşedinte al Autorităţii de Audit din cadrul Curţii de Conturi, a fost reţinut, duminică seară, de DNA, după ce a fost într-un dosar de dare de mită şi trafic de influenţă. Procurorii DNA susţin că Bădălău i-ar promis, în total, 170.000 de euro primarului unei comune pentru a oferi un contract unei firme administrate de o rudă a sa şi a continua să facă plăţi acelei societăţi, în cadrul unui alt contract, chiar şi pentru lucrări neconforme. Alături de Bădălău a fost reţinut şi reprezentantul unei firme.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News