Reacția ironică a lui Cătălin Drulă după condamnarea lui Ionel Arsene: ”Marcele, îl dai afară pe baronul Şoseţică sau aştepţi să-l ia cu duba ca pe Dragnea?”

Miercuri, 06 Aprilie 2022, ora 20:19 3956 citiri
Președintele interimar al USR, Cătălin Drulă FOTO Facebook / Cătălin Drulă

Președintele interimar al USR, Cătălin Drulă, i-a cerut liderului PSD, Marcel Ciolacu, să-l excludă din partid pe Ionel Arsene, după ce acesta a fost condamnat la opt ani şi patru luni de închisoare pentru trafic de influenţă.

”Marcele, îl dai afară pe baronul Şoseţică sau aştepţi să-l ia cu duba ca pe Dragnea? Baronul PSD de Neamţ, Ionel Arsene, zis Şoseţică, a fost condamnat la peste opt ani de puşcărie pentru corupţie. În verdict, prima instanţă i-a interzis lui Arsene să mai candideze sau să ocupe şi funcţii publice. Oare cât îi trebuie lui Marcel Ciolacu să-l dea afară? O fi mândru că guvernează cu astfel de pesedişti? Nu de alta, dar să nu ajungă să-i facă probleme şi lui Grindeanu”, a scris Cătălin Drulă, miercuri pe Facebook.

El a mai spus că atunci când a anulat licitaţia pentru DN71 Bâldana - Târgovişte, ”fix firma controlată de Arsene nu reuşea să depună scrisoarea de garanţie”.

”Întors PSD-ul la butoane, surpriză! Reluată licitaţia cu dedicaţie, aceeaşi firmă, acelaşi baron se află printre ofertanţi. Culmea, într-o asociere cu o firmă suspectată a avea sucursală în Rusia. Rusia, Marcele!”, a completat Drulă.

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, a fost condamnat de Tribunalul Bacău la opt ani şi patru luni de închisoare pentru trafic de influenţă, pentru infracţiuni comise în 2013 şi în 2015. Decizia instanţei nu este definitivă.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com
Comentarii